Herlev Bladet

37-årig mand bag tremmer for at dele billeder af sin eks

Det er ulovligt at dele private billeder af en anden uden samtykke. Det har en Herlevborger nu mærket konsekvensen af.

To måneders fængsel har Retten i Glostrup vurderet er en passende straf for at dele billeder af sin ekskæreste uden hendes samtykke. Det oplyser Vestegnens Anklagere på Twitter.

Her fremgår det, at en 37-årig mand fra Herlev skal i fængsel for uberettiget at have delt seksuelle billeder af sin ekskæreste til den fælles omgangskreds

LÆS OGSÅ: Der er stadig uro på Bangs Torv

Manden er blevet dømt ifølge Straffelovens paragraf 264 d. Heri står blandt andet, at ‘med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed’.

Læs mere om reglerne for deling af krænkende billeder her.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....