Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bankede og voldtog sin hustru – nu er der dom

En 25-årig fra Herlev skal i fængsel og udvises efter en grov sag om vold og bedrag.

Mandag faldt der dom ved Retten i Glostrup i en grov sag, hvor en 25-årig herlevborger flere gange har voldtaget og slået sin hustru på deres fælles bopæl i Herlev.

Tre år og ni måneders fængsel plus udvisning af Danmark for bestandigt lyder den regning på, han nu skal i gang med at betale efter sine ugerninger. Derudover skal han betale erstatning.

Ifølge anklageskriftet skulle han natten mellem 23. og 24. oktober sidste år have truet og slået sin hustru flere gange i hovedet, banket hendes hoved mod væggen, revet hende i håret, brækket hendes fingre bagover, så hun troede, de ville brække samt skubbet og fastholdt hende på gulvet med sit knæ og sin albue på hendes bryst, da hun forsøgte at komme væk.

Det fremgår også af anklageskriftet, at han skulle truet med at slå hende ihjel, slået hende i underlivet og tvunget hende til oralsex og samleje ad flere omgange.

Også databedrageri

Udover vold og voldtægt blev han også tiltalt for databedrageri ved 22. oktober sidste år at have taget sin hustrus mobil og overført 54.000 kroner fra hendes netbank til sin egen.

Under retssagen har manden nægtet sig skyldig, men hans forklaring blev tilsidesat af retten, fremgår det af en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi.

LÆS OGSÅ: Kæmpe medaljehøst

»Dommen sender et markant signal om at politi og retsvæsen ser med stor alvor på sager af denne karakter,« siger sagens anklager Bjarke Enevoldsen i pressemeddelelsen.

Den 25-årige valgte at anke dommen.

Manden har været varetægtsfængslet, siden han blev anholdt af politiet et par uger efter overgrebene, og han er fortsat fængslet under behandlingen af ankesagen.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!