Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bokse-drama i Formiddags-Film

Film. Mikkel Serups Den Bedste Mand om Jørgen ’Gamle’ Hansen.

Økonomisk er han på røven. Parcelhuset kan ende på en tvangsauktion. Han er nogle gange bange for at gå i ringen. Men omvendt har han bevaret en vis humor og erklærer, at han ’aldrig har tabt en kamp, men ofte blevet nummer to’. Bokse-legenden indfanget i en krise i karrieren i 70’erne og skildret af […]

Økonomisk er han på røven. Parcelhuset kan ende på en tvangsauktion. Han er nogle gange bange for at gå i ringen. Men omvendt har han bevaret en vis humor og erklærer, at han ’aldrig har tabt en kamp, men ofte blevet nummer to’.

Bokse-legenden indfanget i en krise i karrieren i 70’erne og skildret af Mikkel Serup i Den Bedste Mand med Mikkel Boe Følsgaard som Jørgen ’Gamle’ Hansen, Lene Maria Christensen som hustruen Hanne og så i øvrigt bokse-promotor Mogens Palle spillet af Søren Malling.

Den 98 minutter lange film følges bokseren på det tidspunkt, hvor nationens store boksehåb er Ayub Kalule fra Uganda. En uventet chance for at bokse en EM-titelkamp byder sig til for Jørgen ’Gamle’ Hansen. Det er en film, der vækker minder hos mange. Og det er også en film, der tegner et særligt billede af 70’ernes Danmark. Den Bedste Mand er i Formiddags-Film i Teaterbio tirsdag den 24. oktober klokken 10. Indledt med kaffe i egen kop.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!