Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Brand i kolonihavehus: Det var formentlig brandårsagen

I sidste uge udbrød der en voldsom brand i et kolonihavehus på Gammel Klausdalsbrovej i Herlev. Nu er politiet kommet tættere på, hvad der var årsag til branden.

Onsdag den 18 januar udbrød der en voldsom brand i et kolonihavehus på Gammel Klausdalsbrovej i Herlev, og nu er politiet kommet nærmere på årsagen til branden.

»Man har vurderet, at branden er opstået i en japansk kamin, der bliver fyret med petroleum. Det ligger stadig ikke helt fast, om det er den endelige brandårsag, men det er, hvad man vurderer indtil videre,« fortæller Lars Jørgensen, der er politikommissær i Københavns Vestegns Politi for Rødovre, Hvidovre og Herlev.

Han fortæller, at politiet modtog anmeldelsen om branden samtidig med Beredskab Øst kl. 07.36, og var kort efter til stede ved branden i kolonihavehuset med flere politfolk og en indsatsleder. Meldingen lød ifølge politiets oplysninger på, at der var kraftig, sort røg samt flammer i kolonihavehuset.

Ifølge politiets oplysninger blev der kl. 08.06 meddelt, at branden var ved at være slukket. Men kl. 09.05 kom en ny melding om, at det tog lidt længere tid at slukke branden end først forventet. Lars Jørgensen kan ikke fortælle, hvornår branden blev endeligt slukket, men fortæller, at det var mere omfangsrigt end først antaget.

I sidste uge oplyste Beredskab Øst til Herlev Bladet, at en person var blevet kørt til hospitalet som følge af branden, men kunne ikke sige noget om personens tilstand. Mandag den 23. januar oplyser politikommisæren, at personen blev kørt til Herlev Hospital for at blive undersøgt for røgforgiftning, og at vedkommende ikke umiddelbart har fået alvorlige skader.

Læs også: Udvalgsformand ikke enig i at nedlægge jobcentrene

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!