Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Brand i tennisklubben

Tidligt onsdag morgen har Herlev Tennisklubs lokaler været udsat for en påsat brand, fortæller klubbens formand Bente Christensen. Københavns Vestegns Politi bekræfter, at branden er påsat.

Herlev Tennisklubs lokaler er onsdag morgen blevet udsat for en påsat brand. Det fortæller klubbens formand Bente Christensen.

»Branden begyndte i morges ved fire-fem tiden. Den er blevet påsat udefra og er desværre gået rigtig hårdt ud over vores dameomklædningsrum, som ser helt forfærdeligt ud,« fortæller formanden.

Politiet bekræfter

Københavns Vestegns Politi bekræfter, at branden efter al sandsynlighed er påsat.

»Der er tydelige indikationer på, at det er en forsætlig brandstiftelse. Det konstaterer vi allerede, da vi er på gerningsstedet klokken fem,« udtaler vagtchef Peter Grønbech.

»Efterfølgende har vi haft hunde til at søge og har foretaget en gerningsstedsundersøgelse. Vi kan endnu ikke sige noget om mulige gerningsmænd eller et muligt motiv,« fortsætter han.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at tennisklubben har været udsat for en påsat brand, fortæller klubformand Bente Christensen. For to år siden blev to af klubbens rum meget beskadiget efter et lignende tilfælde.

»Det er rigtig kedeligt, for vi troede faktisk, at vi var ovre det her. Det kommer rigtig meget bag på mig, at det er sket igen,« siger hun.

Herlev Tennisklub skal efter planen være vært ved et stævne i den kommende weekend, som Bente Christensen stadig regner med at klubben kan gennemføre.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!