Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Brandstiftelser fortsætter

Selvom politiet har anholdt en formodet 52-årig brandstifter fra Herlev fortsætter brandstiftelserne. Senest har en ung mand kastet en molotovcoctail i en container i Dildhaven.

Noget kunne tyde på, at der er flere brandstiftere, eller også har politiet anholdt den forkerte. En 52-årig mand fra Herlev, som angiveligt skulle stå bag mindst fem brandstiftelser i København. Tirsdag 24. oktober blev en anden mand, formentlig i alderen 20 til 25 år, nemlig set smide en molotovcocktail i en container i Dildhaven for derefter at løbe væk igen. Det skulle være sket ved 23-tiden, og politiet søger lige nu efter oplysninger i sagen.

Det sker, mens de arbejder videre med den anden sag, hvor den 52-årige foreløbig er varetægtsfængslet indtil 30. oktober. I den efterforsker man fortsat bredt, oplyser Torben Nielsen fra Københavns Vestegns Politi. Han er fagkoordinator i almen kriminalitet og efterforskningsleder på sagen.

»Når nogen bliver taget for sager om brandstiftelse, så er det klart, at vi efterforsker bredt, først og fremmest i  de konkrete sager, men selvfølgelig kigger vi også på, hvad der har været i området omkring«, forklarer han og oplyser, at man lige nu har travlt med at sikre sig tekniske beviser fra de fem tilfælde af ildspåsættelse, som manden foreløbig er sigtet for.

I forbindelse med den unge mand, som efterlyses, oplyses, at han er 20-25 år, ca. 190 cm. høj, spinkel af bygning og iført en grå trøje og en sort jakke. Har du oplysninger i sagen, så ring til politiet på 4386 1448.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!