Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bull Terrier forhindrede indbrud

Sidste uges kriminalitet tæller blandt andet bilbrande, flere indbrud og to færdselsuheld, oplyser lokalpolitiet.

Sidste uges lovovertrædelser i Herlev byder på lidt af hvert, fortæller den lokale politiassistent, Steen Jørgen Jensen. Dog er der måske en ting med lidt mere bid i i forhold til de andre forbrydelser.
På Havfruevej lykkedes det nemlig en families Bull Terrier lørdag 2. februar at skræmme gerningsmanden væk, da vedkommende var i færd med at trænge ind i deres hus. Faktisk havde personen allerede knust glasset i en terrassedør, som lå i haven, hvilket satte husets alarm i gang.
Indenfor mødte gerningsmanden imidlertid også hunden, som ifølge politiet formentlig fik ham til at vende om. Det skete i tidsrummet fra klokken 14.30 til 18.30.
Uden kørekort
Samme dag klokken 01.01 skete der et færdselsuheld på Herlev Hovedgade ved Klokkedybet. Her holdt en bil stille for rødt, da en anden påkørte den bagi for efterfølgende at tage flugten.
Politiet fandt senere ud af, hvem der kørte den anden bil og sigtede vedkommende, en 17-årig dreng uden kørekort. Der var to andre i bilen – en på 16 og endnu en på 17 år.
LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner til indbrud
Senere på dagen skete endnu et færdselsuheld. Politiet fik en anmeldelse klokken 13.57 om et uheld på Hjortespringvej, hvor en personbil havde påkørt en elscooter, som ville svinge over vejen i vestlig retning. Der skete dog kun materiel skade.
Bilbrand
Udover de trafikale forseelser blev der i sidste uge også sat ild til en sort Mitsubishi personbil, som yderligere antændte to andre biler ved siden af. Det foregik på Gåseholmvej torsdag klokken 01.55.
På Våbenstedvej samme dag klokken 18.33 blev der anmeldt et indbrud i en villa, hvor et vindue var brudt op formentlig med et koben ind til husets børneværelse. Det blev efterfølgende konstateret, at der var stjålet smykker og kontanter samt nogle småting.
Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på 1-1-4.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!