Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debat: Hvornår lappes de farlige vejhuller?

Læser efterspørger hurtig handling på en bestemt vej i kommunen.

Huller i Herlevs veje er noget, som optager mange borgere. Herlev Bladet har modtaget et læserbrev, hvor der henvises til en bestemt vej.

Vi har også hørt kommunen, som har svaret på debatindlægget.

Det er Kim Christensen, Syvendehusvej, som har sendt det, og du kan læse det her:

Kære Herlev Kommune

Jeg skriver dette debatindlæg i håb om at råbe Herlev Kommune op angående en alvorlig og farlig situation, som har stået på alt for længe. Den vej, jeg henviser til, Skinderskovvej, er fuldstændig fyldt med huller i asfalten, og det har den været i over et halvt år nu. Det er uforsvarligt, at kommunen endnu ikke har gjort noget for at udbedre skaderne.

Situationen er særlig farlig for bløde trafikanter som cyklister og fodgængere, der dagligt risikerer at komme til skade. De store og dybe huller i asfalten udgør en betydelig risiko, og det er kun et spørgsmål om tid, før der sker alvorlige ulykker. Cyklister tvinges til at navigere mellem hullerne, hvilket ofte resulterer i farlige manøvrer og potentielle styrt. For bilisterne er situationen lige så slem. For at undgå hullerne kører mange over i den modsatte vejbane, hvilket øger risikoen for frontalsammenstød.

Jeg spørger derfor kommunen: Hvor mange ulykker skal der ske, før I tager ansvar og udbedrer de skader, der gør vores veje til en farlig fælde for alle trafikanter? Vi kan ikke vente længere. Der er behov for øjeblikkelig handling, før nogen kommer til skade, eller værre, mister livet.

Det er uacceptabelt, at der ikke er blevet gjort noget ved vejen i over et halvt år. Vi, borgerne, fortjener sikre veje, og det er på tide, at kommunen tager vores bekymringer alvorligt og handler nu.

På Tip Herlev appen kan det ses at andre også har gjort opmærksom på udfordringen, men at indmeldere afventer, hvad det end betyder?

Svar

Frank Damm Nør, chef for Drift & Service i Herlev Kommune, svarer her på indlægget:

Huller i vejene er en løbende opgave. Vi ved, at der er slaghuller rundt omkring, og vi reparerer dem så hurtigt, vi kan. Vi er bekendt med, at der er særlige udfordringer med huller på Skinderskovvej, og vi prøver at løse opgaverne i en prioriteret rækkefølge.

Helt overordnet kan man sige, at en del af de slaghuller, der opstår nu, stadig kan være relateret til den hårde vinter med længere frostperioder. Hullerne opstår også på grund af tung trafik i forbindelse med flere af de store anlægsarbejder i Herlev. Det er ikke anlægsarbejderne, der belaster Skinderskovvej, men det siger noget om opgavens omfang i Herlev generelt, hvor vores vejteam er fuldt engageret i opgaven.

Tip Herlev-appen er et vigtigt redskab for vores vejteam. Her kan borgerne anmelde fejl og mangler på vejbaner og gangarealer. På den baggrund udarbejder vi en prioriteret liste over opgaver. Skinderskovvej er på listen, og vi løser denne opgave så hurtigt som muligt.

LÆS OGSÅ: Stadig slaghuller – det gør kommunen ved det

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!