Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Der bliver hamstret i Herlev

Men det er der ingen grund til, understreger supermarkederne.

Der blev hamstret i Herlev her til aften efter statsminister Mette Frederiksens (S) udmeldinger. Blandt andet i Netto på Tvedvangen, hvor der var voldsomt mange mennesker, der købte stort ind.

Men der er ingen grund til at hamstre, understreger Salling Group, Coop, Dagrofa og Rema 1000 i en fælles pressemedelelse her til aften:

‘Corona-virusen har fået mange til at spekulere i om, der er dagligvarer nok i butikkerne. Det er der, hvis forbrugerne handler som de plejer og ikke øger deres indkøb helt ekstra-ordinært. 

Indtil nu har danskerne generelt taget det mere roligt, end man har set i visse andre lande, hvor forbrugerne har øget deres indkøb af daglige fornødenheder markant.

I Danmark er der foreløbig kun begrænsede udsving, der kan betyde, at enkelte basisvarer er udsolgt i perioder. Men butikkerne vil løbende få friske forsyninger på alle varegrupper – der kan dog være særlige udfordringer med håndsprit.

Derfor opfordrer Salling Group, Coop, Dagrofa og Rema 1000 kunderne til at købe ind som de plejer. Så vil der være nok til alle.’

LÆS OGSÅ: Herlev har samlet krisestaben

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!