Herlev Bladet

Det er rystende, hvad der bliver lovet

Af Helge Larsen (H), kandidat til kommunalbestyrelsen

Det er rystende, hvad der, her op til valget, bliver lovet fra flere politiske partier. Bedre skoler –  bedre ældrepleje – flere pædagoger i institutionerne –  gratis busser – vagtværn – mere velfærd – og sågar lavere husleje. Det er som om, man fuldstændig har glemt den økonomiske virkelig. Investering i skoler – ældre – og  institutioner indgår allerede i budgettet for 2018 og meget mere skal investeres i den borgernære velfærd i de kommende år. Det drejer sig mere om at overgå hinanden med valgløfter for at tækkes vælgerne.

Men bemærk, kære vælgere, ingen af partierne siger noget  om regningen, for den skal du betale efter valget og det ville være rimeligt, om man som vælger var bekendt med, hvor pengene skulle komme fra, inden man satte sit kryds. Så er der jo lige det, med at få sine valgløfter gennemført – det kræver som sagt, at man kan få flertal i kommunalbestyrelsen.

Giver Herlevlisten da ikke valgløfter, jo og de er overfinansieret  med 13 millioner:

– 1,0  mill til en uafhængig borgerrådgiverfunktion på biblioteket.

– 1.0 mill. til borgernes egne valgte projekter i de tre skoledistrikter.

– Aktivitetsmidler til vore plejecentre til aktiviteter efter beboernes egne ønsker.

Dette finansieres ved at øge beskæftigelsesfrekvensen af borgere fra ikke vestlige lande  på niveau med etniske danskere, det vil indbringe kommunen netto 15 millioner om året.

Læs mere på Face book ”HERLEVLISTEN”

Nu har ”De forenede folkepartier” – Dansk Folkeparti – Det Konservative Folkeparti – Socialistisk Folkeparti,  tilsyneladende allerede truffet et dårligt valg ud af måske to eller tre ligeså dårlige senarier angående rådhusets skæbne, og det uden at afvente den  forundersøgelse der er under udarbejdelse.

Herlevlisten vil tage endelig stilling når grundlaget er ordentligt belyst og så må det være oplagt at spørge herlevborgerne og lade dem tage den endelige beslutning.

Kommentarer
Henter kommentarer.....