Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

DM-ugen bød på flere guldmedaljer til Herlev

En nybagt DM-mester i længdespring, Danmarks bedste squashhold for ikke at forglemme guld til tre Herlev-boksere satte Herlev på landkortet i sidste uge.

Herlev høstede guld på flere fronter til DM-ugen i Herning sidste uge, hvor cirka 140 nye danmarksmestre blev kåret blandt 40 forskellige idrætsgrene.

Efter fem intense mix-holdkampe mod Skovbakken/Thy kunne holdet fra Herlev/Hjorten Squash skifte sidste års sølvmedaljer ud med guld og kalde sig Danmarks bedste. Det oplyser DIF i en pressemeddelelse.

Det samme kunne den 22-årige længdespringer, Ida Beiter Bomme, der kommer fra Herlev, men er tilknyttet atletikklubben Sparta.

Jeg havde regnet med, jeg kunne springe langt – men ikke så langt

Hun slog sin egen rekord med 16 centimeter og vandt med et spring på 6,41 meter.

»Jeg havde regnet med, jeg kunne springe langt – men ikke så langt. Så det er bare fedt, at det sker her,« sagde Ida Beiter Bomme i pressemeddelelsen.

Hun har det i øvrigt ikke fra fremmede, da hun er ud af en ‘atletikfamilie’. Mens forældrene har været aktive atleter, er den 25-årige storesøster Emma stadig aktiv og har vundet flere DM-guldmedaljer i 4×100 meter samt deltaget ved OL i Tokyo 2020.

Tre ud af tre

Også Herlev Boxing deltog i DM-ugen med tre boksere, som alle fik guld.

Det var Qalid Osman (63,5 kilo), der vandt sikkert med 5-0 sejr over Maher Khatib fra Hornslet bokseklub. Frederik Badenski (71 kilo), der vandt i en hård og tæt kamp 3-2 over Gabriel Skorupski fra Randers Boxing. Og endelig Silas Yde (80 kilo), der sikkert vandt 5-0 over Mathias Holdt fra Give Atlet klub.
Herlevs Boxings tre boksere til DM-ugen vandt alle guld. Foto: Herlev Boxing.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!