Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles taber igen til Herning

Efter en kamp præget af intens fight og mange udvisninger må Herlev Eagles for tredje kamp i træk se sig besejret af Herning Blue Fox. Denne gang med cifrene 3-6.

Fjerde kamp i kvartfinaleserien mellem Herlev Eagles og Herning Blue Fox blev spillet fredag aften i Herlev Skøjtehal.

Jyderne trak sig sejrsrigt ud af opgøret med en 6-3 sejr, og ørnene må derfor nu indse, at det bliver rigtig svært at komme videre til semifinalerne i Metal Ligaen. Stillingen i serien er nu 3-1 i kampe til Herning.

God start hjalp ikke

Det startede ellers rigtig godt for hjemmeholdet, da Brett Andersson i første periode åbnede scoringen med et føringsmål til Herlev. En føring, som holdt perioden ud.

Det så i det hele taget fint ud for Herlev i første periode, hvor man havde flere gode forsøg og stod godt imod Hernings powerplay.

I anden periode vendte skuden dog, og udeholdet tog føringen lige inden pausen med en scoring til 1-2.

Sidste periode blev en hektisk omgang med to Blue Fox-mål i det første minut. Efterfølgende bød perioden på fire mål yderligere, to til hvert hold. Og endnu flere udvisninger.

På trods af de mange udvisninger blev ingen af Hernings seks mål scoret i powerplay, hvor Eagles virkelig havde forbedret undertalsspillet siden 8-3 nederlaget i Jylland.

Kan slutte søndag

Kampen endte altså 3-6 i Hernings favør, og Eagles er nu bagud 3-1 i kampe mod topholdet fra Midtjylland.

Næste kamp spilles søndag i Herning, og vinder jyderne igen, er sæsonen slut for Herlev Eagles.