Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Efter salgsforbud: Slikbutik har igen fået glad smiley

Candy Yo Berry på Bangs Torv fik i start februar en sur smiley, men nu er der rettet op på anmærkningerne.

Efter en periode med anmærkninger fra Fødevarestyrelsens rejsehold har slikbutikken på Bangs Torv, Candy Yo Berry, igen fået en glad smiley. Det ses af den netop offentliggjorte kontrolrapport.

Det stod ellers slemt til, da rejseholdet 2. februar gav butikken en sur smiley på et opfølgende kontrolbesøg og nedlagde straksforbud mod salg og markedsføring. Det gjorde man på baggrund af en række anmærkninger.

Blandt andet var fødevarer ifølge rapporten placeret tilfældigt blandt pakker fra pakkeshoppen og blandt gammelt skrald og kasser. Både på lageret og i butiksområdet. Derudover fremstod lokaler og hylder beskidte, og der kunne kun dokumenteres sporbarhed på to ud af 11 produkter udtaget til stikprøvekontrol. Desuden kunne man kke redegøre for allergene oplysninger på 32 produkter ‘bland selv-slik’. Og endelig kunne butikken ikke fremvise en risikoanalyse, og kontrolrapporten var ikke ophængt korrekt.

Glad igen

Ifølge Fødevarestyrelsens rejsehold blev salgsforbuddet dog hurtigt ophævet igen, da Candy Yo Berry var hurtig til at følge op på anmærkningerne, hvilket altså tirsdag denne uge gav en glad smiley.

Herlev Bladet har tidligere skrevet om Candy Yo Berry på baggrund af anmærkningerne fra Fødevarestyrelsen og har også talt med ejeren, der dengang fortalte, at han havde været ude at rejse og dermed ukontaktbar de gange, hvor rejseholdet var på kontrolbesøg.

LÆS MERE: Ejer af slikbutik ærgerlig over kritik

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!