Herlev Bladet

Efterlyser to drenge, der har begået vold mod 11-årig, mens de filmede

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu en sag fra Skovlunde, hvor en 11-årig dreng er blevet udsat for vold. Volden blev filmet og er siden delt på de sociale medier.

Volden skete på en skaterbane i Skovlunde tilbage i marts måned, da en 11-årig dreng blev sparket i hovedet af to jævnaldrende drenge. I første omgang blev forholdet ikke anmeldt til politiet, men da drengens mor for et par dage siden opdagede, at overfaldet var blevet filmet og lagt ud på de sociale medier, anmeldte hun begge forhold til Københavns Vestegns Politi.

»Både det at begå vold og bagefter dele video af det på de sociale medier, er strafbart. Og selv om gerningspersonerne angiveligt er under den kriminelle lavalder, så kan de forvente markant opmærksomhed fra os, ungekriminaltetsnævnet, skole og socialforvaltning. Det er noget vi ser ganske alvorligt på,« siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

Signalement:

Overfaldet fandt sted den 23. marts 2020 klokken cirka 18 ud for Lilletoften 100. Her var den 11-årige på skaterbanen med en kammerat, da de blev passet op af to jævnaldrende drenge.

De to gerningspersoner beskrives som:
A: Dreng på 12-13 år. Han var iført en orange kasket og en tynd sort jakke og ankom til skaterbanen på en grøn cykel. Det var ham, der begik volden.
B: Dreng på 12-13 år. Der er et meget sparsomt signalement af drengen ud over at han ankom til skaterbanen på en sort eller rød mountainbike.

Har du oplysninger i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448

LÆS OGSÅ: Udligningsreform gør Herlev til Vestegnens topscorer 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....