Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Endnu en butikskæde bliver del af den nye Skovlunde bymidte

Jensen & Nielsen Gruppen A/S, som ejer Skovlunde bymidte, oplyser, at man har landet en aftale med en stor og populær kæde, som skal trække flere kunder til Skovlunde.

1. januar 2025 er den nye Skovlunde bymidte eller Skovlunde Center Nord fuldstændig færdigt, og det meste vil også være klart til julehandlen i december 2024, og der bliver masser af spændende butikker at handle i. Det oplyser Jensen & Nielsen Gruppen A/S, ejer og bygger den nye Skovlunde bymidte.

»Status lige nu er, at vi har de gamle frisørbutikker, Nybolig, Lagkagehuset, Netto, og så har vi lavet en aftale med Meny, som bygger en af deres største butikker på Sjælland, og den skal være forsynende til hele lokalområdet,« fortæller han og tilføjer, at det seneste skud på stammen er en aftale med en af landets meget populære kæder.

LÆS OGSÅ: Mistænkt for at svindle 17 ældre medborgere

»Det er lykkedes os at lande en aftale med Normal, som kommer og laver en ny stor butik på 500 kvadratmeter, og vi kan mærke, at de gode butikker bliver tiltrukket nu, så Skovlunde Centret kan få nyt liv,« siger Henrik S. Nielsen fra Jensen & Nielsen Gruppen A/S.

Han fortsætter:

»Lagkagehuset var med til at højne niveauet af butikker derude, så det er helt sikkert, at med Lagkagehuset og Normal, så vil det give Skovlunde et helt nyt udtryk, og det vil hæve hele niveauet,« vurderer bygherren.

Han oplyser, at der udover de nævnte er plads til yderligere fem butikker.

‘Triple A-projekt’

Om selve byggeriet fortæller han, at parkeringspladser og boliger bliver afleveret i etaper frem mod julehandlen 24, og at man pt. er i gang med at støbe parkeringskælder. Den kommer i terræn ind under boligerne. Derudover skal der bygges yderligere cirka 300 boliger.

Hvad vil du gerne fremhæve ved den nye bymidte?

»Det er kvaliteten i centret. Vi går fra en gammel slidt Aldi butik, og til at vi lige pludselig kan trække butikker til, som jo er ‘triple A’ i min verden. Det er jo brands, som gør, at den lille ring, der har haft øje på Skovlunde, er blevet betydeligt større. Vi kan jo se, at når vi udvikler rundt omkring, så har Skovlunde altid været attraktiv, men nu kan vi bare se, at det vil blive meget mere attraktivt. Det, at vi har haft tålmodigheden, gør, at Skovlunde har forandret sig til noget bedre,« forklarer Henrik S. Nielsen.

Ifølge ham er planen, når det hele står færdigt, at trække sig ud af projektet, og så er man meget åben for at blive i området, hvis der skulle melde sig nogle nye projekter.

 

Pt. er man bl.a. i gang med at banke pæle ud og støbe til parkeringskælder, og så vil elementmontagen køre over de næste måneder. Derfor skal der laves boliger, oplyser Jensen og Nielsen Gruppen om byggeriet af Skovlunde bymidte. Foto: Kenneth Hougaard.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!