Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Endnu en donation til Broens store arbejde

BROEN Herlev modtager igen en donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

Fritidsaktiviteter såsom sport, kunst eller musik er for mange børn og unge en kilde til glæde og personlig udvikling. For børn fra familier med trængte midler er fritidsaktiviteter dog ofte en drøm og ikke en realitet. Omkostningerne til medlemskaber, udstyr og deltagergebyrer kan være uoverkommelige for disse familier, hvilket begrænser børn og unge i at få adgang til de mange fordele og glæder, der følger med deltagelsen i fritidsaktiviteter. BROEN Herlev er én af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser. Foreningen har netop modtaget en donation på 50.000 kroner fra EDC Poul Erik Bech Fonden. Og det er langt fra første gang, at EDC Poul Erik Bech Fonden sender en donation i den retning. 

»I BROEN Herlev er vi med til at gøre en stor indsats for at udsatte børn og unge kan få en aktivitetsrig hverdag på lige fod med andre. Fritidsinteresser er et vigtigt fundament i børn og unges opvækst, da det er her, at de kan blive del af et fællesskab, skabe venskaber og få et afbræk fra den travle hverdag. Med foreningens indsats er vi med til at modvirke den ulighed, der eksisterer blandt udsatte familier. Med den flotte donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden, kan vi forsætte med at hjælpe børn og unge i at dyrke deres fritidsinteresser,« siger Lars Nybroe, der er kontaktperson i BROEN Herlev.

LÆS OM LARS NYBROE HER

Et fantastisk formål

Rasmus R. Kreilgaard, medejer af EDC Poul Erik Bech Herlev, stod for selve overrækkelsen af donationen. Han siger:

»Bag os er EDC Poul Erik Bech Fonden, der via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge, hvilket BROEN Herlev er et godt eksempel på. Vi lever i en tid, hvor flere børn og unge mistrives i hverdagen, hvorfor det er vigtigt, at vi får stoppet den negative udvikling. BROEN består af mange engagerede frivillige, der brænder for at hjælpe børn og unge ind i aktive fællesskaber. Med donationen kan de fortsætte med at gøre en kæmpe forskel for lokalsamfundet, og give børnene en aktivitetsrig og social hverdag gennem fritidsaktiviteter.«

LÆS MERE OM BROEN HERLEVS ARBEJDE HER 


Det er femte år i træk, at EDC Poul Erik Bech Fonden yder en betydelig donation til BROEN Danmarks lokalforeninger.

BROEN Danmark hjalp i 2022 6.767 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber. Dette er en stigning på ca. 36 procent siden sidste opgørelse i 2021.


ANDRE HISTORIER: Ingen kritik af Herlev Kommune efter brud på persondatasikkerheden

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!