Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fra gadedreng til rollemodel

25-årige Wisam Midani var lidt af en rod, da han hang ud i Hjortegården, men så fandt han en udvej. I dag har han familie og sit eget tøjmærke og vil gerne være en inspiration for andre.

Wisam Midani er vokset op i ’haverne’ i Herlev og har haft en god og tryg opvækst, fortæller han. Alligevel endte det ud i noget ’snavs’, da han som 18-årig blev færdig med HF.

»Dengang vågnede jeg op klokken 17 hver dag, så tog jeg på tanken og købte smøger og en Red Bull og så ned i Hjortegården for at stå og hænge ud. Der var ikke noget at se frem til. Same shit, different day«, fortæller han fra sofaen ved siden af sin mor.

Hun byder på dadler, pebernødder og stærk arabisk kaffe, mens han fortæller. Hun kigger på ham af og til og ser stolt ud på den måde, som kun forældre kan.


Var selv en rod, men så…

Måske med god grund. For nok er han stadig tæt på sine rødder. Men han har ikke slået rod dér. Det har han et helt andet sted med både kone og børn. Og sin egen virksomhed C’est Lyon – et tøjmærke, hvor især kasketten eller cap’en er blevet meget populær.

Det er en drengedrøm, men ikke noget han drømte om, fortæller han – i hvert fald ikke til at starte med.

LÆS OGSÅ: Til kamp mod utryghed og kriminalitet i Herlevs bymidte
25-årige Wisam Midani har selv kontaktet Herlev Bladet for at fortælle sin historie – hele historien. Ikke mindst i kølvandet på den seneste tids problemer med en gruppe unge rødder i bymidten. Han har nemlig selv været en rod engang, og måske han kan være til inspiration for andre.
Læs hans historie i Herlev Bladet denne uge

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!