Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

GALLERI: Herlev Fight Night giver den hele armen

Ekstraordinært mange valgte at bruge deres lørdag aften på hårdtslående boksning og fest, da den syvende udgave af Herlev Fight Night og Herlev Boxing Klubs 10 års jubilæum blev fejret i Herlev Hallen som aldrig før.

Der var linet op til en gallafest i boksningens tegn, da den syvende udgave af Herlev Fight Night blev ringet i gang lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Banebrydende Herlev-projekt

Festen startede officielt klokken 19, men det tog en time og 45 minutter, før køen foran Herlev Hallerne var nogenlunde aftaget. Cirka 1.700 gæster var tjekket ind til tiden, men der kom stadig nysgerrige, som ville ind og mærke pulsen og se svedperlerne fra de 26 boksere, heraf næsten halvdelen fra Herlev Boxing Klub, som skulle i ringen og vise deres bedste over tre omgange.

Opbakning fra ringside

»Kom så bror. Venstre uppercut, når han laver det der. Godt tempo.«

Opbakningen fra hjemmeklubbens støtter og medlemmer var ikke til at tage fejl af ringside. De stod med Herlev Boxing T-shirts og heppede med høje tilråb og støttende ord for hver kamp. Også de mange publikummer gav lyd fra sig, og det gav et sug i salen og et ryk hos sidemanden, når en Herlev-bokser fik en fuldtræffer indenfor. ‘Direktøren for det hele’, klubbens formand, Rachid Idrissi, bakkede også op, men det var inden for tovene, hvor han havde travlt med at vifte med håndklæder og agere træner for stort set alle herlevbokserne – udover arrangør-tjansen forstås.

Bortset fra adrenalinen i ringen og på tilskuerrækkerne pumpede der også en buldrende basgang fra scenen foran ringen, som rejste sig midt i hallen. Efter hver omgang blev der nemlig fyret op for lydanlægget, og så var der fest.

Det flotteste show

Der var da heller ikke sparet på noget til jubilæums-boksegalla-festen, hvor kendte skuespillere, influencere og realitystjerner også var at finde på VIP-pladserne tæt på ringen. Generelt var det tydeligt, at der fra arrangørens side var gjort meget for at få boksestævnet til at fremstå så professionelt som muligt.

Rachid Idrissi udtalte da også inden boksegallaen, at der var lagt op til den flotteste udgave af Herlev Fight Night nogensinde.

Udover bælterne til alle vinderne, som har gjort Herlev Fight Night til noget specielt i flere år, var der nu også indført en såkaldt ‘face-off’, hvor alle bokserne inden kampene mødtes og så hinanden an på tæt hold. Og så var der selvfølgelig også nummerpigerne og gåturen op til ringen før kampene, hvor bokserne i en sky af røg og til deres egen signatursang gik ‘på scenen’ og blev præsenteret.

Aftenens ring announcer, Ibis Jr., bandt det hele sammen og sørgede for, at stemningen blandt de mange publikummer forblev på de høje nagler, også selvom der var varme øretæver og kolde jernnæver i luften.

Læs mere i næste uges Herlev Bladet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!