Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Galleri: Skovlundes skolebørn var vilde med hoppeborge og svævebane

Efter to års coronapause kunne Skovlundes skolebørn endelig mødes fredag den 26. august til den årlige fællesdag i Skovlunde Bypark kaldet Go’ Fredag. Og det var en succes.

Fredag den 26. august blev det årlige arrangement kaldet Go’ Fredag afholdt, hvor alle Skovlundes skolebørn var inviteret til en hyggelig eftermiddag med sjov og leg i Skovlunde Bypark. Og en god fredag var det. Solen skinnede. Børnene var glade og stemningen var god.

Der var hoppeborge, oppustelig forhindringsbaner og fodboldbaner, ansigtsmaling, svævebane og airtrack. Listen af aktiviteter var lang.

Arrangementet blev afholdt af Skovlunde Klub og de fem BFO’er (Børne- og fritidsordninger, red.) i Skovlunde. Det fortæller Mikkel Borregaard, der er daglig leder i Klub Skovlunde, og så er han kulturkoordinator på arrangementet Go’ Fredag, som han i sin tid var med til at starte op sammen med en anden.

»Vi har en aftale med Klub Skovlunde og BFO’erne om, at vi laver den her dag sammen, hvor vi alle giver en tredjedel hver til arrangementet«, siger han.

Mikkel Borregaard fortæller, at de plejer at holde Go’ Fredag hvert år den sidste fredag i august, men grundet corona er det nu to år siden, at sidste arrangementet blev afholdt. Derfor havde han glædet sig til, at de igen kunne byde alle Skovlundes skolebørn velkommen til fællesdagen igen.

Læs reportagen fra arrangementet i næste uges Herlev Bladet.

 

LÆS OGSÅ: Hvad koster Herlev Festuge

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!