Herlev Bladet

Bliv klædt på til forårsfesterne

Efter en mørk tid er der brug for foråret med lyse nætter, nyt liv og festlige fejringer. Bryllupper, barnedåb, fødselsdage og måske især konfirmationer venter lige om hjørnet, og det samme gør en udskiftning af garderoben.

»Vi er rigtig gode til at klæde konfirmanderne på, men også deres gæster,« fortæller Henning Bruun fra Mr. Bruun Herlev.

Han tilføjer, at moden i år er glade farver, og hvem kunne ikke have brug for at sprede lidt glæde.

»Vi har mange flotte jakkesæt og flere i de blålige nuancer. Dem kan man måske krydre lidt med nogle accessories i frække kontraster som for eksempel orange og grønne nuancer, som er meget populært,« vurderer han.

Han skynder sig at tilføje, at der i forhold til konfirmationstøj ikke er nogen facitliste, men:

»Hvis vi skal generalisere, hvad der jo altid er farligt, så er der mange drenge, som benytter konfirmationen til at få den første habit. Mange synes, det er sejt, når de får et sæt tøj på, som sidder knivskarpt. Så er de blevet store,« fortæller Henning Bruun, der hvert år glæder sig til at se det helt specielle udtryk i de unges og ikke mindst deres forældres øjne, når de skifter joggingbukserne ud med pressefolder.

 

Mr. Bruun Herlev har tøj til alle i friske farver, der passer godt til den forårstid, vi går imøde.

 

 

Til enhver lejlighed

Udover konfirmandtøj bugner Bruun Herlevs hylder med masser af nyt tøj til festlige lejligheder.
»Butikken er fyldt op med spændende nyheder i nye farver, som kan give et friskt pust til enhver lejlighed,« fortæller tøjmanden, der har forsynet herlevborgerne, høj som lav, med tøj i 16 år.

»Vi har mærker, der dækker bredt, så uanset om du er 18 eller 88 år, så har vi alt fra undertøj til overtøj, og vi kan hjælpe til enhver lejlighed, både når det skal være afslappet og casual, til når du har fri eller skal til galla,« lyder det.

Udover ham har han to fastansatte kollegaer, og de er alle faguddannede. Derudover har butikken tilknyttet en skrædder og en systue og kan ifølge Henning Bruun for eksempel lægge bukser op på daglig basis. De leverer også løsninger til firmatøj og profilbeklædning med eget tryk og broderi – både i og uden for Herlev.

 

 

Mr. Bruun Herlev
Herlev Torv 18.
Tlf.: 44 84 12 63
www.mr.dk/butik/mr-bruun
herlev@mr.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer