Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hanne Band på Store Scene

Nostalgien danser lige forbi

Vi var en gang så tæt. Det gamle nummer fra Tøsedrengene var et slags teknisk åbningsnummer, da Hanne Band kom tilbage til Herlev og skulle sætte gang i Bygaden fredag aften.

»Nu skal vi have en fest og gadens brosten skal vibrere«, opfordrede scenevært Peter Dall.

Han mindede om de gamle dage i Teaterteltet, hvor det næsten blev ud på de små timer, inden sidste mand eller kvinde var kommet helt hjem. Men en fest havde denne anmelder i hvert fald i fredags. Har faktisk endnu i skrivende stund. For det var (er) nærmest halvanden times kærlighed, som der også blev lovet fra scenen i starten af koncerten.

På et tidspunkt kom to små piger med grønne balloner op foran scenen, og man kom i tanke om, at deres indføring i populærmusikken nok opstår i det tiår, vi er få måneder fra at indtræde i netop her i sensommeren. En ny generation står næsten heldigvis altid klar. Men os, der var unge i 80’erne, eller bare følte os sådan, havde en fest tidligt fredag aften. Hanne Band vender tilbage til HI-Festen til februar. Hanne er et stykke Herlev-musikhistorie af bedste skuffe. Det består af Janne Rosendal, Flemming Holm, Jacob Poulsen, Dennis Christiansen, Kristoffer Laursen, Asger Laursen og Stine Kirkeby.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!