Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Ringvej åbnes delvist

Afspærringen af Herlev Ringvej mellem Lyskær og Herlev Hovedgade ophæves. Læs her hvornår.

Nu er der godt nyt til bilister, der dagligt benytter Herlev Ringvej. Ifølge Hovedstadens Letbane er der nemlig udsigt til igen at kunne åbne for trafik på ringvejen mellem Lyskær og Herlev Hovedgade.

Omlægningen sker forventeligt natten mellem den 20. og 21. august, og strækningen kan derfor forventeligt tages i brug mandag morgen den 21. august fra klokken 05:00, lyder det i en mail fra letbaneselskabet. Det bliver dog ikke alle vejbaner, der åbnes for. Det vil nemlig kun være muligt at køre i begge retninger mellem Lyskær og Herlev Hovedgade i det østlige spor, og der opsættes signalregulering i krydsene med Lyskær og Kantatevej.

Rundkørslen sløjfes snart

I samme ombæring tages der forbehold for, at mindre trafikomlægninger af forventeligt kortere varighed, idet arbejdet med ombygning af vejen fortsat er i gang.

Herlev Bladet har spurgt, hvornår man forventer åbning af det vestlige spor også. Derudover har vi spurgt, hvornår den ovale rundkørsel bliver sløjfet.

Vedrørende rundkørslen svarer Hovedstadens Letbane, at man forventer, det sker snart – måske slut august eller start september.  Herlev Bladet følger op på sagen.

Ringvejen blev afspærret i marts 2023, da krydset ved Mileparken/Kantatevej/Herlev Ringvej skulle afspærres, så man kunne udskifte blød jord i krydset samt færdigombygge strækningen.

Krydset Hjortespringvej

I den nordlige ende af Herlev er der også trafikale ændringer. Her vil man fra begyndelsen af uge 34 – næste uge – og til midten af september ændre på trafikken i krydset Hjortespringvej og Herlev Ringvej, så bilister fra Glostrup (syd) ikke vil kunne dreje til venstre ad Hjortespringvej. De kan i stedet køre ad Herlev Bygade.

Det vil fortsat være muligt at dreje til venstre fra Hjortespringvej til Herlev Ringvej og til højre både ind og ud.

Cyklister og fodgængere henvises til Den Blå Bro for at krydse ringvejen.

Derudover oplyser Hovedstadens Letbane, at Tornerosevej fortsat er spærret ved krydset Herlev Ringvej/Hjortespringvej.

LÆS MERE: Sådan ser den nye rundkørsel ud

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!