Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Ringvej totalspærres på grund af letbane-arbejde

En del af ringvejen vil blive spærret som følge af letbane-arbejdet fra uge 44.

Letbane-arbejdet er i fuld gang langs Herlev Ringvej, og det vil i den kommende tid påvirke både cyklister og bilister mere end normalt. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Hovedstadens Letbane.

I weekenden mellem uge 44 og 45, det vil sige fra fredag 4. november efter klokken 18 og frem til mandag 7. november klokken 5 om morgenen, afspærres Herlev Ringvej for biltrafik mellem krydset ved Lyskær og krydset ved Mileparken/Kantatevej, da der skal udføre kloakarbejder i krydset. I forbindelse med spærringen vil der være omkørsel i begge retninger ad Mileparken og Lyskær. Det vil ikke være muligt at krydse Herlev Ringvej mellem Mileparken og Kantatevej.

LÆS OGSÅ: 49-årig dømt for at true og chikanere

Det vil være muligt at køre ind til Kantatevej via et venstresving, når du kører i retning mod Glostrup. Hvis du skal ind i området fra Glostrup, kan du køre via Ejby Mosevej > Slotsherrensvej > Sommerfuglevej som bliver til Viemosevej. Der opsættes skilte, så du kan se, hvilken vej du kan køre, lyder det i pressemeddelelsen.

FASE 2: Mileparken spærres fortsat for udkørsel, men…

Fra mandag i uge 45 til og med uge 50 vil Herlev Ringvej være åben for trafik igen, men i de efterfølgende seks uger, vil der være lukket for udkørsel fra Mileparken og ud til Herlev Ringvej, da man skal lægge slabtracks (spor med fast befæstigelse, red.) i krydset. Under den delvise lukning af krydset ved Mileparken, vil der være muligt at køre til Herlev Ringvej via Lyskær. Det vil være muligt at foretage et højresving ind til Mileparken i sydgående spor, mens bilister i nordgående spor skal køre ind via Lyskær. Det vil ikke være muligt at krydse Herlev Ringvej mellem Mileparken og Kantatevej i de seks uger, oplyser letbaneselskabet.

FASE 3: Åbnes op igen

Når de seks uger er gået, vil der fortsat være arbejde på strækningen mellem Mileparken og Lyskær i vejens venstre side, men der vil blive åbnet op i krydset ved Mileparken. Trafikændringer herefter vil primært bestå af mindre ændringer i trafikken, nedsat hastighed og indsnævring af vejbaner. Arbejdet forventes færdigt i februar 2023.

Udover påvirkning af bilisterne, vil cyklisterne også komme til at mærke ændringer.

Når arbejdet går i gang, spærres cykelstien i sydgående retning og den nye cykelsti i nordgående retning bliver i stedet en dobbeltrettet cykelsti, som skal benyttes i stedet. Som forgænger og cyklist, skal man være opmærksom på at blive ledt over fodgængerovergangen ved at følge skiltningen på denne strækning. Man vil fortsat kunne benytte busruten og busstoppestedet på strækningen, som dog bliver flyttet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!