Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Taekwondo tager flot bronzemedalje med hjem fra VM i Sydkorea

Cheftræner i Herlev Taekwondo Jørn Christian Andersen kan nu kalde sig den tredje bedste i verden. Han er nemlig hjemvendt fra Sydkorea med en flot bronzemedalje.

Herlev Taekwondo er netop vendt hjem fra verdenmesterskaberne i taekwondo i Sydkorea.

Her kunne klubbens egen cheftræner Jørn Christian Andersen stille sig på podiet efter en flot præstation, der sikrede ham en bronzemedalje i kategorien “Recognized Poomsae Individual Male Under 65”.

Overfor Herlev Bladet fortæller han, at det har været en stor oplevelse at være i Sydkorea og tilmed tage en medalje med hjem.

»Det var vildt. At komme til taekwondoens hjemlandet og få en bronzemedalje med hjem, det var kæmpestort – og ret uvirkeligt faktisk. Det har været en drøm i mange år at få en medalje ved et verdensmesterskab, og når det lykkedes, så er det fantastisk,« siger han og fortæller, at det er hans første medalje ved et verdensmesterskab.

LÆS OGSÅ: Lokalt golftalent vinder verdens største U21-turnering 

Særligt vil Jørn Christian Andersen gerne takke sin egen konkurrencetræner Bodo Von Münchow for hans engagerede og professionnelle træning, da han har stor del i det flotte resultat, fortæller han.

Forud for verdensmesterskaberne talte Herlev Bladet med Kim Drube, Elite og Talenttræner i Herlev Taekwondo Klub, som havde håb og forventninger om en medalje til klubben ved verdensmesterskabet, og det blev altså indfriet.

 

Her ses Jørn Christian Andersens diplon og medalje. Foto: Privat

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!