Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevborger gjorde det igen og var hurtigere end sidste år

Rebecca Koerner, der er opvokset i Herlev, har for andet år i streg vundet DM i landevejsløb.

For andet år i streg kunne den 23-årige Rebecca Koerner, der er opvokset i Herlev, igen trække i dannebrogstrikoten som bevis på, at hun har vundet DM i landevejsløb. Et løb, der i år foregik søndag i Herning og strakte sig over 131 kilometer – fire kilometer mere end sidste år.

Det var dog ikke noget, der påvirkede herlevborgeren, som kørte alene de sidste 30 kilometer. Hun kørte tilmed hurtigere i år med en kilometertid på 1.29 minutter pr. kilometer og en samlet tid på 3.14.01.

Sidste år var hun 1.37 minutter om i snit at køre en kilometer og kom ind i tiden 3.25.50.

Sølv i enkeltstart

Rebecca Koerner, der sidste år kandiderede til at blive Årets Sportsprofil i Herlev, kører for Uno-X Mobility blandt andet sammen med holdkammeraten Amalie Dideriksen, der kom ind som nummer to.

Udover landevejsløbet kørte Rebecca Koerner også DM i enkeltstart, hvor hun blev toer i tiden 35:31,58 cirka 33 sekunder efter vinderen Emma Cecilie Norsgaard Bjerg fra Moviastar, som også vandt sidste år lige foran en anden herlevborger – Cecilie Uttrup Ludwig. Hun skulle have været med til DM i år, men det vides endnu ikke, hvorfor hun ikke stillede til start.

FDJ-Suez-rytteren styrtede i februar under et cykelløb i Belgien og fik beskadiget sit korsben, men skulle være klar igen. For nylig blev hun derfor også udtaget til OL i juli, hvor hun både skal køre landevejsløb og enkeltstart for Danmark.

LÆS OGSÅ: Rebecca Koerner vinder linjeløbet for første gang

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!