Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevstafetten debuterede med bravur

Motionister, toptrænede atleter og ikke mindst tilskuerne var med til at gøre den første udgave af Herlevstafetten til en succes.

Op mod 200 deltagere fordelt på 270 starter og mindst lige så mange tilskuere og medhjælpere fik en dejlig aften, der ud på de sene timer blev lidt til den kølige side. Men tilskuere og deltagere kunne lune sig over et velarrangeret og velgennemført stævne, der blev kronet med den dansk rekord til Herlev Løbe- og Atletikklubs kvindehold 55-59 år på den afsluttende 4 x1500 meter stafet.

Herlevstafetten og ungdomspointstævnet havde besøg af alle typer atleter. Toptunede eliteatleter, der lavede fantastisk flotte resultater. Børn, der deltog i deres første stævne. Og motionister i alle aldre, der nød en god aften på Herlev Atletikstadion i venskabelig kappestrid.

Et væld af flotte resultater

Der kunne nævnes mange flotte resultater og en perlerække af personlige rekorder. Men Luna Frid Hanbergs (Sparta) 12,61 meter i kuglestød (2 kg) i Piger 12-13 år er ikke hverdagskost og giver en 8. plads på alle tiders danske rangliste. To stærke drenge fra Ballerup AK (14-15 år) med 1,59 meter i højde er også ganske imponerende. Så er der Freja Isabel Knudsen fra Sparta med PR i 4,74 meter i Længdespring for piger 12-13 år, Mikaela Medina Sørensen med dansk årsbedste i 1,44 meter i højde for samme klub og aldersgruppe, og Anyel Weis fra Sparta med nyt dansk årsbedste 5,12 meter i længde.

I stafetterne imponerede Ballerup AKs stærke pigehold 14-15 år med 50,55 på 4×100 meter. Kun 1,02 sekund fra den danske årgangsrekord.

LÆS OGSÅ: Atletikken er tilbage

I mænd 4×1500 vandt Herlev Løbe- og Atletikklub M45 i fine 20.07,27 min og giver en flot 8. plads på alletiders rangliste i aldersgruppen. Endelig var der jo så lige Herlev Løbe- og Atletikklubs danske rekord i 4×1500 for kvinder 55-59 år med et hold bestående af Lotte Jensen, Brigitte Bøtker, Eva Bak-Jensen og Pia Kousholt. Rekorden lyder nu på 31.58,03 min.

Dejlige Herlev-resultater

Arrangørklubben Herlev Løbe- og Atletikklub havde hele 40 atleter til start. Udover de nævnte flotte stafetresultater til de voksne, er der grund til at lægge mærke til de to ni-årige drenge Sophus Skytte Jensen og Nil Axen, der vandt i hhv. boldkast og højdespring – og kom ind som nr. 3 og 4 i 40 meter.

Hos pigerne blev det til to førstepladser til Maja Beyer-Faber i hendes første atletikstævne i 40 meter og boldkast, men over hele linjen ydede de lokale deltager en flot præstation.

Udover den lokale atletikklub deltog også Herlev Tri og Motion med tre stafethold i stævnet, der havde deltagere fra 11 forskellige klubber, oplyser Herlev Løbe- og Atletikklub.

BILLEDGALLERI fra dagen:

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!