Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herning sejrede i ørneborgen

Herlev Eagles led et 1-3 nederlag hjemme mod Herning Blue Fox i Metal Ligaens kvartfinale. Den står derfor nu 1-1 i serien.

Der var lagt op til ishockeyfest i Herlev Skøjtehal, da Herlev Eagles søndag aften tog imod Herning Blue Fox i anden kamp i kvartfinaleserien.

Efter den imponerende 2-1 sejr i Jylland kunne Eagles med en sejr bringe sig i front med 2-0 i kampe mod Herning, som lå helt i toppen af tabellen efter Metal Ligaens grundspil.

Opgøret endte dog med et 1-3 nederlag til ørnene fra Herlev, og der skal derfor spilles minimum tre kampe mere i serien, før det er afgjort, hvem der går videre til semi-finalerne.

Helt lige i serien

Scoringen blev åbnet af Herning i kampens 15. minut da Daniel Nielsen udnyttede en sjælden fejl fra Herlevs Frederik Bjerrum til at score for anden kamp i træk.

Frederik Bjerrum, som har været en af Eagles’ helt store profiler igennem sæsonen, gjorde lidt af skaden god igen, da han satte pucken i nettet i powerplay i tredje periode af kampen. På det tidspunkt var Herlev desværre allerede bagud 2-0, og da Daniel Nielsen med scoringen til 3-1 cementerede Hernings sejr et par minutter senere, var løbet kørt for hjemmeholdet.

Nederlaget betyder, at den nu står helt lige med 1-1 i kampe i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst ud af syv.

Næste kamp bliver spillet i Herning tirsdag klokken 19.00, inden det igen går løs for Eagles på hjemmebane i Herlev Skøjtehal fredag den 16. marts 19:30 til det fjerne brag i kvartfinaleserien.