Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

HI Fodbold ude af pokalen efter straffesparksdrama

Tirsdag røg HI Fodbold ud af pokalturneringen mod Marienlyst efter mange brændte chancer og to brændte straffespark.

Marienlyst blev sidste stop på rejsen for HI Fodbold i årets pokalturnering.
Tirsdag aften på Herlev Stadion endte den ordinære kamp med 2-2, hvorefter man måtte helt ud i en straffesparkskonkurrence for at få det afgjort. Her betød to brændte forsøg desværre exit for Herlev.
HI Fodbold’s træner, Thomas Westh Hansen, var ærgerlig efter nederlaget, da han mente, at holdet kunne have fået mere ud af det.
»Det, der irriterer mig mest, er, at vi ikke lukker sådan en kamp. Vi spiller fint og dominerer i store perioder. Det var helt absurd så meget, vi kom frem til. Vi havde store chancer, og det var ikke kun på langskud, det var afslutninger helt inde i det lille felt. Så det er selvfølgelig ærgerligt,« siger Thomas Westh Hansen.
Inden nederlaget til Marienlyst have HI Fodbold spillet sig videre i pokalturneringen med en 5-1 sejr over Brønshøj.
Læs også: HI Fodbold smadrede Brønshøj og er videre i pokalturneringen
Stadig en bedrift
Marienlyst spiller normalt i 2. division. Rækken over Danmarksserien, hvor HI Fodbold ligger. Og Thomas Westh Hansen, kan også godt se det positive i at have leveret en god præstation med et højere rangeret hold.
»Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Jeg er stolt og glad for, at vi har så stærkt et hold nu, og at tingene begynder at fungere, og det er stadig en bedrift at komme frem til så store muligheder mod et 2. divisionshold. Vi skiftede fem spillere siden sidste kamp, og vi går stadig ud og leverer et brag,« siger træneren
Begge målene fra HI Fodbold blev sat ind af topscoreren Julius Lip. I straffesparkskonkurrencen scorede Matin Al-Atlassi og Nuri Mustafi. Julius Lip og Asker Damgaard brændte deres forsøg.
Læs også: Ny svensk forward til Eagles
Ærgrer os i dag og kommer videre
Thomas West Hansen håber, at holdet kommer hurtigt videre på trods af det sene nederlag.
»Det var pisseærgerligt, men vi må bebrejde os selv. Jeg sagde til dem efter kampen, at vi ærgrer os i dag og i morgen, og så skal vi virkelig ud og sætte nogle ting på plads mod Taastrup på lørdag. Vi skal ikke have ondt af os selv nu, vi skal ud og levere varen,« siger han.
Næste kamp for HI Fodbold er lørdag den 8. september klokken 13.00 ude mod Taastrup i Danmarksserien.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!