Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

HOFOR: Endnu et område ophæves

Nyt om inficeringen af drikkevand i dele af Herlev.

Der er stadig anbefaling om at koge vandet i den centrale del af det område i Herlev, der er påvirket af vandforurening. Men i dag ophører kogeanbefalingen i endnu et område ved Musikkvarteret, så borgerne også hér igen kan drikke vandet fra hanen – det er blot vigtigt at skylle rørene derhjemme igennem først. Det oplyser HOFOR i en pressemeddelse.

Herlev Kommune har i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed vurderet, at kogeanbefalingen kan blive ophævet i endnu en del af det område i Herlev, hvor borgerne har været nødt til at koge vandet på grund af en bakterieforurening.

I går, søndag, ophørte kogeanbefalingen i den nordlige del af det ramte område. Og i dag ophører anbefalingen også for borgerne i den sydligste del af området ved Musikkvarteret i Herlev – fordi der to dage i træk ikke er fundet E.coli i vandet hér.

Der er dog stadig et område i den centrale del af Herlev, som er påvirket af forureningen. Her er der fortsat konstateret E.coli-bakterier i flere vandprøver, så for disse borgere gælder kogeanbefalingen stadig.

LÆS mere på HOFORS hjemmeside

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!