Herlev Bladet

Det allerbedste selskab

Kører man ad Smørum Parkvej, skal man næsten vide, den er der – Restaurant Kongemosen.

Godt gemt væk bag buske og træer ligger den som en charmerende stråtækt oase lige ned til mosen, hvor udsigt til fiskehejrer, småfugle og andet liv giver ro i maven og plads til et godt måltid mad i hyggeligt selskab.

 

Susan Schlein Rasmussen viser nogle af de unikke rammer, som kendetegner Restaurant Kongemosen, frem – både indenfor og udenfor.

 

Netop selskabet og selskaberne er en af stedets spidskompetencer, fortæller administrationschef Susan Schlein Rasmussen.
Hun har arbejdet dér siden 2013, mens restauranten er fra 2007.
»Vi har tre selskabslokaler udover a la carte-restauranten. De har plads til 36 til 90 gæster, og de er fuldt udstyret med projektor, lærred, lydanlæg og alt, hvad der skal være,« forklarer hun.
Hvert lokale har tilmed sin egen udgang, så rygere eller andre kan trække frisk luft, skulle der være en pause. Og til de to på førstesalen er der stolelift, så alle kan være med. Desuden har alle lokaler en unik udsigt ud over mosen, hvorfor de også er godt efterspurgte.
»Vi har typisk selskaber som konfirmationer, fødselsdage og jubilæer i weekender og aftener, og så er der konferencer om dagen,« siger Susan Schlein Rasmussen, der netop til det formål kan tilbyde dagsmødepakker med morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/-kage.

 

Mad med mere
Mindst lige så populær som selskaberne er a la carte-restauranten, som har åbent alle dage fra klokken 12 til 22 og søndage 11 til 15.
»Det er bare god dansk mad. Vi plejer at sige til vores gæster, at de skal maks. bestille to stk. smørrebrød, for man får meget for pengene. Derudover er vores stegt flæsk om mandagen også velbesøgt,« fortæller hun, der desuden plejer at få mange bookinger til Mortensaften og julebuffeten.
Udover maden er de fysiske rammer også blevet Kongemosens trækplaster. Af sjove finurligheder kan nævnes et modeltog, der kører rundt i loftet i hele restauranten, en udstilling af legetøjsbusser og et magisk buffetbord samt mange andre historiske særpræg, der er med til at gøre Restaurant Kongemosen til sin helt egen.

 

Her er vi:
Restaurant Kongemosen
Kongemosen 1,
2765 Smørum
kontakt@restaurantkongemosen.dk
Telefon: 44 68 45 45

http://restaurantkongemosen.dk

 

 

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....