Herlev Bladet

Klæder Herlev på fra top til tå

Med 15 år på bagen er Bruun i hjertet af Herlev vel nok en af de mest kendte tøjbutikker i Herlev – i hvert fald til mænd.

Drevet af Henning Bruun, der er formand for Herlev Handelsforening, medlem af håndværkerforeningen og Team Herlev samt engageret i en masse lokale aktiviteter, er den også solidt forankret hos herlevborgerne. Både blandt de unge modebevidste kunder, hos kvinderne, der køber til deres mænd og mændene, der ’gør det selv’.
»Vores styrke er, at vi kender mange af vores kunder, og de kender os. Derfor tilpasser vi også de mærker, vi fører, til dem,« forklarer Henning Bruun og nævner Tommy Hilfiger, Björn Borg, Matinique, Superdry, Eterna og Brax som eksempler.

»Vi mener, vi har et bredt sortiment med gode, stærke internationale mærker og på grund af vores beliggenhed i Herlev, skal vi også prøve at dække bredt, og det synes vi, vi gør,« vurderer tøjmanden.

 

 

Bruun har både tøj til hverdag og fest. Henning Bruun viser her en spritny habit frem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dækker bredt

Udover ham selv har han to fastansatte kollegaer, og de er alle faguddannede. Derudover har butikken tilknyttet en skrædder og en systue og kan ifølge Henning Bruun for eksempel lægge bukser op på daglig basis. De leverer også løsninger til firmatøj og profilbeklædning med eget tryk og broderi – både i og uden for Herlev.

»Og så er vi begyndt på noget nyt. Sidste efterår begyndte vi at føre sko – fra Lloyd, og vi har også et bredt udvalg fra Tommy Hilfiger,« påpeger han og tilføjer, at de altid gør meget ud af at sørge for, at der skal være noget for enhver smag, enhver alder og i enhver størrelse.
»Vi har mærker, der dækker bredt, så uanset om du er 18 eller 88 år, så har vi alt fra undertøj til overtøj, og vi kan hjælpe til enhver lejlighed, både når det skal være afslappet og casual, til når du har fri, og så har vi også habitter til fest og galla,« forklarer Henning Bruun.
Han bemærker, at de desuden har tøj til ’den voksne mand’ og kan klare fem til seks gange XL.

»Ham vil vi også gerne hjælpe, og generelt kan man sige, at vi henvender os til folk, der går op i deres tøj og gerne vil have en god service,« vurderer han.

 

Kontakt:

Bruun Herlev
Herlev Torv 18
Tlf.: 44 84 12 63
www.dintojmand.dk
herlev@dintojmand.dk

 

 

 

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....