Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvad sagde I ? Flere unge i teatret

Succes. Skam 1 med lokale Sofie Salée fortsætter også til foråret.

Tjek lige billedet for at se, hvem der venter på at komme i teatret. Det er sådan set lidt af en sensation. Tro din skribent, der har været i bestyrelsen for Herlev Teater siden 2000. Og i al den tid, hvor det  til vores store overraskelse har vist sig, at vi hver især kun er blevet ældre og ældre, har vi diskuteret, hvordan man fik unge i teatret. Det har man også diskuteret i Herlev Teaters paraplyorganisation Danmarks Teaterforeninger. Og i dansk teater i almindelighed. Helt sikkert!

65 pct. er unge

Herlev Bladet har jo skrevet  om Aveny T’s teaterudgave af Skam 1, da vi har en medvirkende fra Herlev, Sofie Salée.  Noget tyder så på, at den lokale skuespiller, der ellers skulle tilbage på sin teaterskole i London efter forestillingerne på Aveny T, igen må til København. Der bliver nemlig 24 ekstra forestillinger af Skam 1 fra 19. februar til 17. marts, det oplyser Have Kommunikation. Det får så den konsekvens, at premieren på Skam 2 skubbes til 2018.

Skam har netop rundet 30.000 solgte billetter. 17.888 er solgt til unge under 26 år. 1.068 til studerende. Det vil sige, at 65 pct. af publikum er unge, lyder konklusionen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!