Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hygge og samvær til Skovlunde Byfest

Herlev Bladet kiggede forbi Skovlunde Byfest, hvor der var skruet op for hyggen til både børn og voksne.

Duften af pølser og synet af forventningsfulde børn var at finde over alt på pladsen i dag lørdag til Skovlunde Byfest.

Den årlige byfest bød på musik, underholdning, lækre boder og en hel masse hygge til både store og små. Særligt ballondyr og ansigtsmaling tiltrak en masse skønne børn og deres forældre.  Og det til trods for at regnen fandt frem til Skovlunde. Det så det ikke ud til at afskrække de fremmødte, der blot trak ind under teltene og hyggede videre.

FDF, Klub Skovlunde og Skovlunde Frikirke stod for en masse aktiviteter for børnene såsom Legens Dag med blandt andet snobrød og diverse forhindringsløb, derudover var der ridning, ansigtsmaling og et indblik i biavlernes arbejde for slet ikke at tale om hoppeborgen, makerspace-rummet og ballonshowet.

I aften kan de fremmødte glæde sig til komiker Anders Fjeldsted, der byder på crazy Comedy sammen med Stefan Wiberg. Der sættes punktum for et tætpakket program, når party- & rockbandet Time Out giver den gas klokken 22.

Byfesten arrangeres af en gruppe af frivillige med tilknytning til Skovlunde Lokalråd, Skovlunde Center Syd, Skovlunde Kulturhus samt andre foreninger i Skovlunde med støtte økonomisk fra Ballerup Kommunes pulje for bydelsarrangementer og andre sponsorer og annoncører.

LÆS OGSÅ: Stig tog vennerne med til Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!