Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

I aften er en flytning af rådhuset til debat

I aften skal de folkevalgte beslutte, om de vil give forvaltningen mandat til at indgå i realitetsforhandlinger med ejerne af bymidten om at flytte en del af rådhuset til den nye bymidte.

Klokken 18.30 i aften er der ekstraordinært kommunalbestyrelsesmøde. Her skal politikerne blandt andet drøfte om forvaltningen, skal have mandat til at indgå i realitetsforhandlinger med NREP, der ejer Herlev Bymidte Butikscenter. Forhandlingerne skal blandt andet handle om, hvad det vil komme til at koste, hvis en del af rådhuset skal flyttes til lejede lokaler i den nye bymidte.
»Jeg fornemmede jo under valgkampen, at rådhuset har født en stor interesse. Og det er vigtigt at træffe en beslutning efter, at alle synspunkter har været på bordet,« siger borgmester Thomas Gyldal Petersen (A) i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

Arly Eskildsen (F) meldte ud under valgkampen, at han er imod en flytning af rådhuset til den nye bymidte.

 
Kommunalbestyrelsesmedlemmerne skal også diskutere om de vil give forvaltningen lov til at gå i gang med at planlægge, hvordan det kan komme til at se ud, hvis en del af rådhusfunktionerne skal flyttes til Hjortespringcenteret. Den endelige beslutning om rådhusets fremtid skal først træffes på et senere tidspunkt. 
Flytningen af rådhuset blev først lanceret af borgmesteren som en del af en større strategi om at bringe ‘Kommunen tættere på borgerne.’ Under valgkampen i november sidste år fyldte spørgsmålet om, hvorvidt det er en god idé at nedlægge det nuværende rådhus til fordel for en afdeling i bymidten og en i Hjortespring meget. Både SF og Konservative meldte ud, at de er imod en flytning af rådhuset. 
Kommunalbestyrelsesmødet i aften klokken 18.30 er åbent for alle, der har lyst til at høre debatten. Det er i kommunalbestyrelsessalen ved rådhuset.
Læs også: Knivoffer vil ikke tale med politiet. 
 
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!