Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Indskærpelse til 365discount i Dildhaven

Fødevarestyrelsen har været på besøg hos Coop 365discount i Dildhaven.

Sorte og grønne fugtige belægninger på låger ind til mejeriprodukter. Indtørrede rester af mejeriprodukter på de samme låger indvendigt, og bagvæg og hylder i kølevæggen med pålæg også med belægninger og løbende rester af fødevarer. Det er nogle af de fund, som nu har resulteret i, at Fødevarestyrelsen har givet Coop’s 365discount i Hjortespringcentret, Dildhaven, en indskærpelse.

Det betyder, at butikken får to gebyrbelagte opfølgende kontroller.

Kontrolbesøget, der ikke havde flere kritikpunkter udover et generelt behov for rengøring, fordi der var snavs og støv flere steder, blev foretaget 17. juni, og ifølge den lokale butikschef Helle Lodberg er man godt i gang med at rette ind.

LÆS OGSÅ: Kørte over for rødt og ind i bilist

Et efterslæb

»Nu er vi i gang med en ordentlig omgang ekstra rengøring, så det har vi prioriteret som det første, og jeg kan godt garantere, at Fødevarestyrelsen ikke finder noget næste gang, de kommer på besøg,« lyder det.

Hvordan kunne det ske?

»Jeg startede som ny butikschef 1. juni, så der har været et efterslæb fra ham, der var bestyrer før mig. Der har ikke været en god rutine med rengøringen, så det har hobet sig op,« forklarer hun.

Hvad er dit budskab til kunderne?

»Der er tjek på situationen, som den er, og de skal ikke være nervøse for at handle hos os. Der er styr på det,« understreger hun.

Se Fødevarestyrelsens rapport her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!