Herlev Bladet

Integration er umuligt

Læserbrev fra: Kurt Larsen, Vindebyvej 9
En Sofie og en Jeanne, begge  fra liste B, spørger os i Herlevbladet  10.10.18  om, hvordan vi kan styrke integrationen. Og påpeger, at emner såsom burkaer og gris på gaflen ikke er andet end symbolpolitik. Dette sidste fortæller mig, at vi taler om muslimske flygtninge, hvilket  jeg dog havde en anelse om i forvejen.  Og når det nu er tilfældet, vil jeg tillade mig at gøre samme to damer og måske en hel del andre, opmærksomme på, at muslimer har et politisk manuskrift, hvis jeg må kalde det for det, der gør det umuligt at gennemføre en integration som stadig samme to damer og de fleste af os andre vil finde for ønskværdig.  Og hvad angår vores medmenneskelige værdighed, så vil I, Sofie og Jeanne,  efter en gennemgang af nævnte  politiske manuskrift indse, at der er forskellige fortolkninger af hvad medmenneskelige værdigheder er.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....