Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Juni: Endelig DM-mestre

Herlev/Hjorten Squash er juni månedes sportsprofil, og det er faktisk første gang, at de er blevet kåret som sportsprofiler.

En dyst i glasburet om danmarksmesterskabet mellem Herlev/Hjorten Squash og Københavns Squash Klub endte med en overbevisende sejr til elitetruppen fra Herlev, der nu endelig kan kalde sig danmarksmestre og ikke mindst  Månedens Sportsprofil.

Det er første gang, at  squashholdet i Herlev vinder Månedens Sportsprofil som hold, og ambitionerne om fremtiden er ikke små:

»Årets Sportsprofil vinder vi næste gang,« lyder det grinende fra den spillende træner Rasmus Jessen Ginman, der efterfølgende tilføjer:

»Ej nu får vi se, men vi er utrolig glade og stolte for den her titel som Månedens Sportsprofil, det er jo en anerkendelse, som vi sætter enorm stor pris på, og det at vi også endelig kan få lov til at vise en guldmedalje frem, er jo stort,« fortæller træneren.

10 lange år med sølv

De sidste 10 år har truppen måtte nøjes med sølv- og bronzemedaljer, men nu er mesterskabs-trofæet altså endelig at finde hos Herlev/Hjorten Squash igen.

Derfor er det også lidt af en forløsning for herreholdet, der nu endelig kan spejle sig i deres guldmedaljer.

»Det føles helt fantastisk, vi har jagtet den her sejr, så det er en stor forløsning endelig at kunne stå med en guldmedalje i hånden. Vi var godt nok også ved at blive trætte af sølvmedaljerne,« fortæller Rasmus Jessen Ginman, der selv var en del af holdet til finalen.

LÆS OGSÅ: Maj: Landets bedste hold

Sidste gang Herlev/Hjorten Squash vandt danmarksmesterskabet var tilbage i 2006, og siden 2010 har holdet formået at tage syv sølvmedaljer og to bronzemedaljer med hjem.

Men nu er trofæet endelig landet i Herlev igen, og den spillende træner håber på, at det er kommet for at blive:

»Vi er overbeviste om, at vi har det stærkeste danske hold med danske spillere. Vi går op i at kæmpe for hinanden, og vi skal bare holde ved, for vi vil selvfølgelig gerne have mange flere guldmedaljer de næste år,« påpeger Rasmus Jessen Ginman, der sammen med fem andre spillere, Casper Grauballe, Theis Houlberg, Kristian De Silva Nielsen, Sebastian Pedersen og Marcus Jepsen udgjorde holdet til danmarksmesterskabet.

Herlev/Hjorten Squash-holdet, der for nylig vandt DM.

 

En interessant fremtid

Holdet består normalt af otte mand, men da man kun må stille op med seks, måtte de tre resterende holdkammerater læne sig tilbage og krydse fingre for kampens udfald.

Og det gik jo heldigvis meget godt for herreholdet, der allerede efter tredje kamp havde vundet.

Resten af holdet består af Joakim Jepsen, Thomas Pilak og Morten Jaksland.

Og selvom det er svært at spå om fremtiden, er træneren ret sikker på, at de nok skal gøre sig gældende de næste mange år:

»Vi har unge spillere der er seriøse og ambitiøse, og som er nogle interessante spillere, så jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal gøre os gældende de næste par år, og så skal vi jo bare fortsætte med at være Danmarks bedste hold, påpeger den glade træner.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!