Disse købsvilkår finder anvendelse for køb af artikler fra Herlev Bladet på heleherlev.dk

1. Levering
Artikler kan læses med det samme efter et gennemført køb, umiddelbart efter fremsendes en ordrebekræftelse til den angivne e-mailadresse.

2. Rettigheder
Alle immaterielle rettigheder, herunder ophavsret, til artikler tilhører Herlev Bladet.
Artikler må – uanset fysisk form (elektronisk, fysisk print etc.) – ikke mangfoldiggøres, kopieres eller videredistribueres, hverken privat eller erhvervsmæssigt, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

3. Priser
3.1 Alle prisangivelser er inkl. moms og andre afgifter.

4. Betaling
4.1 Betaling kan foretages med Visa- og Masterkort.
4.2 Beløbet fra din ordre bliver trukket fra din konto, når der gives adgang til artiklen.

5. Sikkerhed
5.1 Herlev Bladet benytter en betalingsløsning leveret af DIBS. Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL til DIBS. Det betyder, at det kun er DIBS, der kan læse dine betalingsdata.

6. Persondata
6.1 Herlev Bladet har behov for oplysninger om din e-mailadresse for at ordrebekræftelsen kan sendes til dig.
6.2 Alle oplysninger, som Herlev Bladet registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. For at kunne overholde bogføringsloven opbevares de efter bogføringsloven krævede oplysninger i 5 år efter udløbet af det regnskabsår, hvor købet er foretaget.
6.3 Oplysningerne bliver ikke solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart, medmindre dette sker som led i en hel eller delvis virksomhedsoverdragelse og i overensstemmelse med persondataloven.
6.4 I henhold til persondataloven har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte Herlev Bladet herom, se kontaktoplysninger i afsnit 13.
6.5 Herlev Bladet anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, som du anvender, og som kun bliver brugt til at genkende dig ved dit næste besøg.

7. Fejlskrift m.v.
7.1 Herlev Bladet tager forbehold for forkert angivne priser og anden fejlskrift m.v.

8. Ordrebekræftelse
8.1 Når handlen er indgået, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail.

9. Lovvalg
9.1 Medmindre ufravigelige regler foreskriver andet, finder dansk ret anvendelse på evt. tvister mellem dig som kunde og Herlev Bladet.

13. Kundeservice
herlevbladet@herlevbladet.dk

14. Selskabsoplysninger

Herlev Bladet

Herlev Bygade 39

2730 Herlev

CVR nr: 30831926