Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Københavns Vestegns Politi bekræfter: Tre anholdte i dobbeltdrabssag

Tre unge svenskere blev mandag anholdt som mistænkte i dobbeltdrabssagen fra Sennepshaven på baggrund af Københavns Vestegns Politis efterforskning. Ifølge politiet har de ikke relation til personer i Herlev.

Tre unge svenskere på henholdsvis 17, 18 og 19 år blev mandag anholdt af svensk politi i Stockholms-området, efter at Københavns Vestegns Politi på baggrund af efterforskning havde identificeret de tre mænd, og anklagemyndigheden havde udstedt en nordisk arrestordre på dem.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi, hvilket blandt andet anholdelserne er et udtryk for”, siger politiinspektør Flemming Madsen i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi arbejder nu sammen med de svenske myndigheder på at få de tre mænd udleveret til Danmark.

Ingen relation til Herlev

”Vi har rigtig mange spor i denne sag. Det skyldes blandt andet at vi har modtaget stor hjælp fra offentligheden, og det vil vi gerne benytte lejligheden til at kvittere for. Foran os står fortsat en stor efterforskning, men jeg vurderer at vi er godt på vej”, siger Flemming Madsen videre.

Både de tre anholdte og de to dræbte var svenske statsborgere bosiddende i Sverige, og Københavns Vestegns Politi er fortsat af den opfattelse, at dobbeltdrabet ikke har relation til personer i Herlev-området.

LÆS OGSÅ: Svenske medier: Anholdte i dobbeltdrab fra Sennepshaven

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!