Herlev Bladet

Kommentar til Mette Qwintens læserbrev

Læserbrev fra:

Bill Bjørklund

Formand for Venstre Herlev

Bjergbyvej 16

 

SKØJTEHALLEN

DF’s næstformand Mette Qwinten udtaler i sit læserbrev sidste uge, at Venstre synes at pengene til at drifte en ekstra skøjtehal, skal tages fra de ældre! Godt nok er det agurketid, men det postulat er grebet ud af det blå sommervejr. Det eneste Venstre har sagt om driftsomkostningerne ved en ekstra skøjtehal, er at vi godt kunne tænke os at se et estimeret driftsbudget for den ekstra skøjtehal, vi mener sådan set at det burde have været forlagt budgetparterne på et meget tidligere tidspunkt i processen.

Hvor pengene skal komme fra, har vi aldrig kommenteret på, men der er flere muligheder, som ikke involverer de penge der allerede er afsat bl.a. til ældre. F.eks. kan omkostningerne dækkes af det anselige beløb vi hvert år afsætter til idrætsaktiviteter. Det kunne også være en ide at kopiere modellen fra Hjortespring golfklub, hvor driften af golfbanen bliver betalt af medlemmernes/brugernes kontingentbetaling. 

Vi i Venstre er altid glade når vi bliver nævnt i Herlev Bladet, men det vil være skønt, hvis vi selv kan få lov til at berette om vores intentioner og prioriteringer, når DF og Mette Qwintens gætterier om vores intentioner ligger så langt fra virkeligheden. 

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....