Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokal volley-klub fejrer vokseværk og jubilæum

Rosenlund Volley har eksisteret i 50 år med op- og nedgangsture, men nu går det fremad igen, og det skyldes først og fremmest én særlig ting.

Årets Klub 2023 i Volleyball Danmark og Årets ungdomsklub 2024 i Sjællands Volleyballkreds. Der er meget at fejre for tiden i Rosenlund Volley, som holder til i hallerne ved Skovlunde skole afd. Rosenlund. Men én ting hæver sig over alt andet. I år runder klubben nemlig 50 år, og det bliver markeret på lørdag med en jubilæumsreception og efterfølgende festivitas. For dét skal i hvert fald fejres.

Det er nemlig ikke alle foreninger forundt at blive 50 specielt ikke i en tid med diverse udfordringer såsom corona-krisen.

der er ingen tvivl om, at succesen i høj grad skyldes en stor og samlet holdindsats

‘Efter en nedgangsperiode før corona var klubben en lille sluttet flok på omkring 65 medlemmer. Men stort engagement og mange frivillige hænder betyder, at klubben i dag er vokset til godt 200 medlemmer, som tæller alle aldre fra 3 til 80 år,’ skriver formand Joan Krogh til Skovlunde Bladet.

Hun uddyber, at klubbens kreative løsninger under corona også har været med til at fastholde og tiltrække medlemmer. For eksempel sørgede man for, at de unge kunne spille på beachvolleybanerne under kontrollerede forhold. Man havde en træner, der kørte rundt og udleverede bolde og net til at sætte op i haverne, og så viste klubben også må hjemmelavede film med træningsøvelser.

Opskriften på succes

Netop ildsjælene, de frivillige, er ifølge formanden opskriften på den succes, som klubben pt. oplever.

‘Vi er så heldige, at vi har en masse frivillige, som griber mange af de bolde, der kommer fra bestyrelsen, og som også selv er gode til at foreslå forbedringer og nye ting. Så har vi i en række år arbejdet aktivt med en udviklingsplan for at få sat struktur på mange af de ting, der sker i en klub, så det hele er de senere år blevet lidt mere professionelt. Og vi prøver på at være meget synlige i lokalområdet med Facebookopslag, artikler og arrangementer. Men der er ingen tvivl om, at succesen i høj grad skyldes en stor og samlet holdindsats,’ vurderer hun.

LÆS OGSÅ: Kunstværk i byparken nedlægges

Rosenlund Volley har i dag børnehold i tre aldersklasser med forældre blandt andet Ramasjang-volley, mixhold og damehold i både Danmarksserien og 1. division. Derudover har klubben ifølge formanden også gennem tiden været ophav til adskillige talentfulde spillere, der har været og i nogle tilfælde stadig spiller på landshold og ungdomslandshold.

Hvad er målet for fremtiden?

‘Vi har flere mål for fremtiden. Vi vil gerne styrke de sociale bånd i klubben, så vi kan blive et godt fællesrum for vores børn og unge og voksne. Vi vil selvfølgelig gerne have turneringshold, der klarer sig godt – fastholde et hold i 1. division og få vores øvrige turneringshold op i rækkerne og være en platform, hvor vi sikrer, at alle vores spillere mødes og udfordres på det niveau, de er på. Og vi vil gerne være flere – vi synes jo, at vi har verdens bedste sport,’ understreger Joan Krogh.

Receptionen starter lørdag fra klokken 11.30.

Formand for Rosenlund Volley, Joan Krogh tv. Foto: Rosenlund Volley.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!