Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokalbrag, topkamp og lynmål for Herlev-holdene

En ren Herlev-duel i Sjællandsserien, en topkamp i serie 1 og tre hurtige mål i Danmarksserien, var hvad weekenden bød på for byens fodboldklubber.

Forårssæsonen er for alvor blevet sparket igang i de danske fodboldrækker, og med B1973’s kamp i weekenden, har tre af byens førstehold nu taget hul på 2018.

Udover B1973 var både Herlev Fodbold og Liria FK i aktion. Sidstnævnte i et vaskeægte lokalderby.

Drømmestart på foråret

I toppen af Serie 1 pulje 1 åbnede B1973 lørdag foråret med tre vigtige point hjemme mod Espergærde.

Espergærde lå inden kampen på andenpladsen i rækken med 23 point, mens B1973 tegnede sig for 18 point og en syvendeplads i den tætte tabel.

Kampen endte med en 2-0 sejr til B1973, der nu ligger på en delt fjerdeplads med kun fem point op til topholdet fra Helsinge.

Næste kamp for B1973 er den 15. april, hvor de skal en tur til Smørum for at spille mod LSF, som lige nu ligger på ottendepladsen.

[FSM_featured_image]

Overraskelse i lokalopgør

Et andet sted i Herlev stod to af byens fodboldklubber ansigt til ansigt i Sjællandsseriens pulje 1.

Liria FK var på besøg hos Herlev Fodbolds andethold, og kampen endte med en 3-2 sejr til hjemmeholdet. Sejrsmålet blev sat ind på straffespark af Christian Ahler i det 48. minut, kort efter at Liria havde udlignet til 2-2.

Liria FK ligger nu på en fjerdeplads i tabellen med ni point op til førerholdet fra Allerød. Herlev Fodbold ligger på tiendepladsen.

Næste kamp for Liria er den 14. april, når de på hjemmebane tager imod Herstedøster.

Kort proces i Danmarksserien

Byens højst placerede hold var også i vælten i weekenden.

Efter en sejr og et nederlag i de to første kampe i foråret skulle Herlev Fodbold bruge tre point mod Stenløse for at kunne følge med Slagelse i toppen af Danmarksseriens pulje 1.

Og tre point fik de. I løbet af 15 minutter i første halvleg klaskede favoritterne fra Herlev tre mål ind, og de kunne dermed sende Stenløse hjem med et 3-0 nederlag. Målene blev sat ind af Lasse Würtz, Austin Smith og Jonathan Melchiorsen

Med sejren ligger Herlev Fodbold fortsat på andenpladsen i rækken.

Næste udfordring bliver en svær udekamp mod topholdet fra Slagelse den 15. april, hvor Herlev med en sejr kan reducere Slagelses forspring til fem point.