Herlev Bladet

Måske landets gladeste kokke

På Restaurant Kongemosen har de glade kokke løsningen til alle, der ikke har lyst til en aften med mundbind – du kan bare tage alle lækkerierne med hjem.

En klog mand sagde engang, at man altid kan se om en restaurant er god ved at kigge på om kokkene er glade.

Hvis den teori holder, så er Restaurant Kongemosen en restaurant i topklasse. I hvert fald er der masser af drøn på både smil og glæde hos køkkenchef John Mogensen og hans makker i køkkenet, Christian Hildorf. 

De har arbejdet sammen siden, Christian Hildorf valgte at vende tilbage fra det store udland, hvor han har arbejdet som kok i lande som England og Portugal – for bare at nævne et par stykker. 

»Vi er helt enige om, at det handler om den gode danske kvalitet med et twist,« fortæller John Mogensen, og giver et eksempel i Kongemosens rejecocktail med dilddressing og sprødt brød. 

Den smager så englene synger, og ingen savner 80’er klassikeren.

Tag det med hjem

Nu er det jo svært at sige restaurant i dag uden at nævne mundbind og corona. Det kan mærkes – også på Restaurant Kongemosen. Men svaret er lige til. For alt det gode, man kan få i de skønne lokaler med den fabelagtige udsigt, kan man også tage med hjem som take away. 

Det er bare at ringe og bestille, og så kan man hente maden på restauranten. 

Det er også muligt at bestille festen ud af huset, hvis man skal have en fejring indenfor hjemmets fire vægge – så står Restaurant Kongemosen klar med maden. 

Så kig ind på www.restaurantkongemosen.dk og pluk lige de lækkerier, du bedst kan lide fra de glade kokkes kort.

Her er vi: 

Restaurant Kongemosen

Kongemosen 1

2765 Smørum

mail: kontakt@restaurant.dk

Telefon: 4468 4545

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!