Herlev Bladet

Man skal tøjle egoismenmen

Læserbrev fra: Kenneth Kristensen Berth (DF), kandidat til Folketinget.

Sprit. Herlev Hospital har som andre sygehuse desværre oplevet, at håndsprit og andre værnemidler forsvinder i denne for os alle sammen så udfordrende tid.

Jeg kan godt forstå, at folk bliver frustrerede over, at man hele tiden hører, at man skal skaffe sig håndsprit, og det så er udsolgt i butikkerne, men man skal ganske enkelt afholde sig fra at stjæle på hospitalet. Hospitalerne har brug for al den håndsprit og de masker, som de kan få fat i.

Heldigvis har det langt fra været et generelt billede.

Heldigvis har det langt fra været et generelt billede i den forfærdelige situation Danmark står i med corona-epidemiens hærgen.

I de kommende uger skal vi formentlig forvente, at situationen spidser til. Epidemiologiske eksperter har bedyret, at corona-virussen formentlig vil nå sin største udbredelse i midten eller slutningen af april. Derfor er det også nu, at der skal vises solidaritet over for vores mest udsatte medborgere og dem der udfører et kæmpe stykke arbejde nemlig sundhedspersonalet.

Jeg håber, at politiet får fat i gerningsmændene fra tyverierne, og at straffen bliver betydeligt hårdere end hvad man normalt ville udmåle for lignende forbrydelser. Vi står i en ekstraordinær situation, og vi må alle sammen gøre vores yderste for at komme igennem den.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....