Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Martin Hilker er den nye leder af Medborgerhuset og Teaterbio

Tænder på foreningsdanmark

Profil. Den nye mand i de to kulturhuse møder det aktive og frivillige foreningsliv i Gymnastikforeningen Hermes på Frederiksberg, hvor han er formand for bestyrelsen.

Det myldrer ind i både Medborgerhuset og i Teaterbio med folk, som gør en frivillig indsats i det lokale kultur- og foreningsliv. Det engagement og den entusiasme ser ud til at varme hjertet, når man hedder Martin Hilker og er netop tiltrådt leder af af de to kulturhuse.

»Det er fantastisk med foreningsdanmark. Det tænder jeg helt klart på«, siger han.

Martin Hilker er sådan set selv en det af den side af samfundet. Han har to børn på 15 og 17 år, som er aktive gymnaster, og han er således bestyrelsesformand for Gymnastikforeningen Hermes på Frederiksberg, hvor familien bor.

Uddannet filosof

Den nye mand på skansen er 45 år og stammer fra Køge-området. Han er uddannet historiker og filosof fra RUC i 2001 og har de sidste mange år af livet haft et arbejdsliv på Christianshavn og altså et privatliv på Frederiksberg.

Efter sin uddannelse var han tilknyttet tænketanken Kesera. Men i 2003 og frem til ganske nyligt var han tilknyttet kulturcentret Nordatlantens Brygge i Strandgade på Christianshavn.

Iværksætter-agtigt

»I starten lavede alle alt. Det var helt iværksætter-agtigt«, husker han.

Hurtigt kom han ned i kultursporet, havde samarbejde med både klimatopmøde og den københavnske jazzfestival. Og så var det markedsføring og PR for Nordatlantens Brygge, som han fik det overordnede ansvar for gennem mange år.

Så et stillingsopslag

Sådan midt i livet og efter en del år i samme stilling var det så, at han så et stillingsopslag, som i Herlev handler om at servicere foreningslivet og bakke op omkring det lokale kulturliv. Og nu er han her så. Navnet er Hilker, Martin Hilker. Leder af Herlev Medborgerhus og af Herlev Teaterbio

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!