Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Med 55-Ungdom til ishockeykamp: “Vores opbakning til Herlev Eagles er noget af det vigtigste”

For medlemmer af Herlev Eagles’ fanklub, 55-Ungdom, er det især vigtigt, at de kan give den støtte og opbakning til ishockeykampene, som de mener, at ørnene fortjener.

»For vi er Herlev Eagles. Vi flyver højt i sky. Når ørnene går til angreb. Så skal I søge i ly.«

Sådan lyder det fra samtlige medlemmer af Herlev Eagles’ fanklub, 55-Ungdom, under ishockeykampen mellem Herlev Eagles og Aalborg Pirates.

Mens de står på deres faste plads på tribunen med gule-sorte ørneflag svingende i ottetaller, brager trommerne derudaf, og sirenen fra megafonen fylder hele skøjtehallen.

Bred opbakning

Under hele ishockeykampen hepper 55-Ungdom-medlemmerne for fuldt drøn og skråler derudaf til diverse fansange.

Blandt medlemmerne er der nemlig enighed om, at opbakningen til ørnespillerne er en essentiel grund til, at de er medlem af fanklubben.

Et af de medlemmer er Marc Adler Fabricius. For ham er det en stor bedrift at give spillerne en god oplevelse ved at vise sin fulde opbakning.

Medlem af 55-Ungdom Marc Adler Fabricius (nr. 2 mf.) står på sin faste plads på tribunen i skøjtehallen og skråler til alle Herlev Eagles-fansange. Foto: Camilla Bidstrup Møller

LÆS MERE: Galleri: Se hvordan ørnene sejrede på isen

»Vores opbakning til Herlev Eagles er noget af det vigtigste. At se hvor glade spillerne bliver, når vi står og hepper og flager under kampene, er noget af det fedeste ved at være medlem af klubben,« siger Marc Adler Fabricius.

Det er Maria Blanca Fogelstrøm, der også er medlem af 55-Ungdom, enig i.

»Ved at vi kommer og hepper på dem, sætter vi en streg under, at de gør det rigtig godt. Det giver vi så tydeligt udtryk for, når vi er så mange, der kommer til kampene,« siger Maria Blanca Fogelstrøm.

Medlem af 55-Ungdom Maria Blanca Fogelstrøm (mf.) står som fast tilskuer til Herlev Eagles’ kampe på hjemmebane og råber derudaf. Foto: Camilla Bidstrup Møller

Godt sammenhold

Udover at vise sin fulde opbakning til ørneborgen er formålet med fanklubben også, at medlemmerne sammen kan dyrke deres fælles interesse for ishockey.

Og for både Marc Adler Fabricius og Maria Blanca Fogelstrøm er sammenholdet i fanklubben også en stor grund til, at de er medlemmer.

»Det er fedt, at vi kan være en masse personer, som deler den samme interesse, og som kan komme og se noget god hockey,« siger Marc Adler Fabricius.

55-Ungdom-medlemmerne står på deres faste sted på tribunen i Herlev Skøjtehal, hvor de svinger med de gule-sorte ørneflag. Foto: Camilla Bidstrup Møller

»Jeg synes, det er herrefedt at stå og råbe: “Herlev, Herlev” for fuld skrue med mange andre personer. Det giver bare en helt andet vibe,« siger Maria Blanca Fogelstrøm.

I går fredag vandt Aalborg Pirates 3-1 over Herlev Eagles, og derfor fører Aalborg altså 2-0 i serien. Alle serier spilles bedst af syv kampe, og det hold, der først når op på fire sejre, når i finalen.

Ørnene skal igen møde nordjyderne mandag den 3. april klokken 20.15 på udebane og onsdag den 5. april klokken 19 på hjemmebane.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: ”At komme i semifinalen tror jeg sgu er den største bedrift, jeg har opnået i klubben“

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!