Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Meny nærmer sig: Nu er der sat måned på den forventede åbning

De første skilte og reoler er placeret i den kommende Meny i det centrale Skovlunde.

Det har længe stået klart, at der kommer en Meny til Skovlunde i det nye bolig- og centerbyggeri, og nu nærmer det sig. Hvis det går efter planen, vil den være åbnet i slutningen af denne sommer.

»Byggeriet og færdiggørelsen af vores kommende Meny skrider planmæssigt frem, og vi glæder os meget til at åbne i Skovlunde. Vi er ikke klar med en endelig dato endnu, men vi forventer, at det bliver i slutningen af august. Vi melder også løbende ud fra butikken på Facebook ,« udtaler Kennet Berlin, salgs- og driftsdirektør i Meny i en skriftlig kommentar til Herlev Bladet.

Det bliver en rigtig Meny-butik med alt, hvad det indebærer

Købmand fra Kastrup

Det bliver Peter Bent Hansen, der skal være købmand i Skovlunde. Han er for tiden i en tilsvarende stilling i Kastrup, men skifter til sin kommende butik i Skovlunde allerede i juni.

Supermarkedet kommer til at blive 1300 kvadratmeter stort, og der vil blive omkring 60 ansatte – fuldtid og deltid, oplyser han.

»Det bliver en rigtig Meny-butik med alt, hvad det indebærer,« siger han og mener dermed, at fødevarerne vil have høj prioritet og selvstændige afdelinger. Om Meny Skovlunde skal have en særlig profil derudover, vides endnu ikke.

»Vi er ved at etablere den nu, så må vi se, hvad tiden bringer,« siger han.

Meny i Skovlunde på vej
Her – under lejlighederne – skal Meny ligge i Torvestrædet 26. Foto: Thomas Frederiksen

Dagrofa bag

Peter Bent Hansen fortæller, at de er i gang med at stille reoler og skilte op i den kommende forretning, og det kan Herlev Bladet efterfølgende konstatere.

Meny-kæden består af mange selvstændige købmænd, men supermarkedet i Skovlunde får detail- og grossistvirksomheden Dagrofa som ejer. Dagrofa står bag Meny, Spar, Min Købmand, Letkøb og Dagrofa Logistik og Letkøb. Det er den praktiske bindeled for alle Menyerne i Danmark, men ejer altså ikke dem alle.

Meny får adressen Torvestrædet 26 og kommer til at ligge umiddelbart ud for tunnelen under Ballerup Boulevard. Oven over Meny vil der være lejelejligheder, som Liv Residendial udlejer.

Meny er ikke den eneste nyhed, som er på vej i Skovlunde Centret. Også Normal og Matas er på vej til at åbne, men der går lige lidt længere tid, og de åbner nok først omkring jule-nytårstid, oplyser Henrik Nielsen, salgs- og udviklingsdirektør i byggefirmaet Jensen & Nielsen Gruppen. Der kan også være en restaurant og en café på vej til centret, her er der dog endnu ikke underskrevet aftaler.

Henrik Nielsen forventer, at alle butikkerne i centret er på plads 1. februar 2025.

LÆS OGSÅ: Da planerne blev præsenteret i 2022

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!