Herlev Bladet

Mindreårige mistænkte identificeret

Københavns Vestegns Politi har identificeret to drenge, som mistænktes for at have udsat en 11-årig dreng fra Skovlunde for vold, mens de filmede overfaldet.

De to drenge, der mistænkes for at have overfaldet en 11-årig, mens de filmede er nu identificeret, oplyser politiet. De to drenge, der nu bliver afhørt af politiet, er henholdsvis 12 og 13 år. I forbindelse med sagen er de sociale myndigheder inddraget og sagen vil snarest blive indstillet til Ungekriminalitetsnævnet.
»Jeg er rigtig glad for, at vi med hjælp fra offentligheden, har fundet frem til de to mistænkte. Jeg håber, at denne sag understreger for alle, at et sådan forhold både er groft og noget der bliver taget ganske alvorligt,« siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

Identificeret efter tip

De to drenge mistænkes for at have udsat en 11-årig dreng for vold på en skaterbane i Skovlunde den 23. marts. De er samtidig mistænkt for at have filmet overfaldet og delt optagelserne på de sociale medier
»At gøre sådan noget er strafbart. Og når de mistænkte, som i denne sag, er under den kriminelle lavalder, så får det følger – både hos os, hos de sociale myndigheder og i Ungekriminalitetsnævnet,« understreger Thomas Mejborn.
De to mistænkte blev identificeret efter tip fra offentligheden.

LÆS OGSÅ: Brande ved børneinstitution 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....