Herlev Bladet

Mindreårige overfalder mand ved BIG

Læserbrev fra: 

Mette Jensen

Gl. Klausdalsbrovej 464

– Åh nej, du ved jo, jeg ikke bryder mig om BIG. – Jamen hvis du bliver siddende i bilen, så skynder jeg mig. Skulle have en cykelpumpe hos Harald, søndagen før jul.

Lidt over 16 ved BIG, sker det. 5-6 små drenge myldrer ud foran bilen. Jeg hugger bremserne i.

Kæresten ruller vinduet ned. – Pas dog på. Næste gang bliver I måske ramt, råber han. En af knægtene, 12-13 år, etnisk dansk, råber tilbage: – Fuck dig – luk røven!

Sådan taler man ikke til en voksen. Kæresten iler hen til ham og tager drengen på skulderen: – I skal se jer for. Drengen griner:

– Fuck dig, din bums!

Kæresten, robust og stærk som en bjørn, råber ham ind i hovedet – Så stopper du, men bliver nu angrebet med knaldfyrværkeri og cirkelspark af en flok små drenge af anden etnisk herkomst. På et tidspunkt snubler han, og så regner det ellers med spark over ham.

Nogle mænd nærmer sig, og drengene smutter.

Denne adfærd, hvor børn begår vold mod en voksen mand, var helt uvirkelig. En herre optog episoden. I fald han stadig har optagelserne, ønsker vi kontakt med ham. En anden nævnte råt for usødet: – De burde få en ordentlig omgang tæsk.

Drengenes uhæmmede vold kostede min kæreste et brækket ribben, timer på skadestuen og afhøring hos politiet, der spurgte: – Slog du drengen. – Nej, jeg overvejede det, og kunne have smadret ham til plukfisk så let, som ingenting, men man må jo ikke slå på børn. Drengebørnene er nu blevet voldelige individer, som styrer tingene foran BIG i Herlev.

Oplevede en lignende episode i efteråret. Lidt at samle op på for lokalpolitikere og politiet? Jeg fik dog købt den billige cykelpumpe hos Harald.

 

 

 

Kommentarer
Henter kommentarer.....