Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Naturlegeplads indvies med nye faciliteter

Nu bliver naturlegepladsen, bedre kendt som ‘Haren i Ådalen’, snart indviet med nye faciliteter.

Nu kan børnefamilier, daginstitutioner og andre, der vil besøge naturpladsen i Harrestrup Ådal, snart se frem til nye faciliteter på naturlegepladsen, ‘Haren i Ådalen’.

Naturlegepladsen bliver netop snart indviet med flere faciliteter, der blandt andet byder på et nyt stisystem med bro over grøften, aktivitetsplads for småbørn, vipper og gynger.

Broen, der blev opført i 2012, er i fuld gang med at blive erstattet af en ny bro.

Kurt Bidstrup, der blandt andet står bag bogbyttetræerne, klatrearrangementet og toiletbygningen, siger, at naturlegepladsen manglede flere aktiviteter til småbørn, og at broen, der blev opført i 2012, over grøften også trængte til en kærlig hånd.

»Den gamle bro kunne bare ikke holde til mere efter så mange år. Så trængte der også til mere overdækning af bord- og bænkesystem,« siger han.

Der er blevet opført en ekstra legeplads til småbørnene ved klatrestativet.

Da Kurt Bidstrup løbende fik opført flere faciliteter, sagde han, at han ønskede, at naturpladsen skulle hedde ‘Haren i Ådalen’. Derfor er et særligt kendetegn ved naturlegepladsen, at flere af faciliteterne forestiller harer, der render rundt.

»De fleste af de nye faciliteter minder meget om de andre faciliteter ved, at de forestiller en hare, for eksempel klatrearrangementet eller cykelstativerne,« siger han.

Der er blevet opført endnu et bord- og bænkesystem med overdækken.

De nye faciliteter og renoveringen er finansieret af Borgermillionen i Ballerup Kommune, som er en pulje, kommunen årligt afsætter til projekter i de fire bydele. Kommunen har også bidraget med nogle ekstra midler.

Der vil blive holdt en officiel indvielse af naturlegepladsen søndag den 8. oktober klokken 15 på Harrestrupvej 128, hvor Ballerups borgmester, Jesper Würtzen, også kommer.

Du kan se flere billeder af de nye faciliteter øverst i artiklen.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!