Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nu er Herlevs mest irriterende sten fjernet

I lang tid har én sten hærget herlevborgeres biler. Det kom til udtryk i et opslag på Facebook lavet af Mark Sørensen. Men nu er den endelig blevet fjernet.

Nu er Herlevs mest irriterende sten endelig fjernet, det fortæller formanden for Centerforeningen Bangs Torv, Adnan Asanovski, til Herlev Bladet.

Formanden fortalte i torsdags til Herlev Bladet, at viceværten fredag formiddag, havde planer om at fjerne stenen helt. Og det er altså nu blevet gjort af fire hårdtarbejdende mænd.

Det krævede både fælles hjælp og sved på panden at få den cirka 75 kilo tunge sten fjernet og løftet væk, men det lykkedes, og problemet er nu løst:

»Den var lidt uhandy, men nu har vi opfyldt borgernes ønske,« fortæller formanden, efter stenen er blevet løftet væk.

SE OGSÅ: Herlevborgernes færden

Det var Mark Sørensen, der i et Facebookopslag i gruppen ‘Herlev, min by’ i første omgang påpegede problematikken ved stenen. I opslaget påpeger han, at stenen, der er placeret ved indkørslen til parkeringspladsen bag Bangs Torv, tit bliver påkørt.

Opslaget fik efterfølgende rigeligt med opmærksomhed, da flere borgere tilkendegav, at de selv havde ‘hilst’ på stenen.

I Facebookopslaget skriver trådstarteren Mark Sørensen blandt andet, at stenen tit bliver påkørt, da den er så tilpas lille og godt camoufleret, at bilister overser den, men tilpas stor til, at bilernes frihøjde lige præcis ikke er høj nok.

Så kom der en løsning

Mark Sørensen prøvede selv i efteråret at løse problemet ved at kontakte kommunen, der fortalte, at da stenen var placeret på privat grund, kunne de ikke gøre noget. Derfor kontaktede Mark Sørensen formanden for Centerforeningen Bangs Torv, der lovede at gøre noget ved problemet, men det løfte blev tilsyneladende ikke holdt.

Herlev Bladet tog efterfølgende kontakt til formanden, der fortalte, at han omgående ville kontakte viceværten for at løse problemet, hvorefter der blev sat en kegle op foran stenen for at gøre bilister opmærksomme.

Men nu er problemet altså for alvor løst, og stenen er nu fjernet.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!